Apple introduceert gloednieuwe Apple Watch

Redactie
Vandaag presenteert Apple een nieuwe Apple Watch, de serie 3. De wearable is volgens Apple een flink succes, wat een goed argument is deze op te volgen met een nieuw slim horloge.

De grootste vernieuwing in de Apple Watch is een LTE-verbinding. Dit betekent dat je continu verbonden bent en je je Apple Watch als een surrogaat iPhone kunt gebruiken. Ook nieuw is het muziek streamen via Apple Watch. Bovendien kan Siri nu praten. De WW

Apple Watch 3

Apple heeft de smartwatch uitgerust met een dual core-CPU die veel van de nieuwe functies in de Apple Watch mogelijk maken. Ook heeft Apple een electronische SIM ingebouwd omdat een externe SIM de wearable te groot zou maken. Leuk feitje: ondanks de vernieuwingen is de Apple Watch 3 net zo groot als de Apple Watch 3. Met de Apple Watch komt er ook een nieuwe serie Watch Faces en nieuwe polsbandjes.

De versie met LTE gaat $ 399,- kosten, de versie zonder $ 329,-. Europrijzen zijn nog niet bekend. De LTE-versie is in negen landen beschikbaar, maar Nederland zit daar niet bij. De Apple Watch 3 is verkrijgbaar vanaf 22 september.

afbeelding van Redactie

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie