Acer Switch 5: De meest veelzijdige 2-in-1 laptop

Mark IJsendoorn
Altijd en overal kunnen werken en productief zijn in elke positie. De 2-in-1 is een laptop en een tablet in een, waarop u ook echt kunt werken. Steeds meer organisaties zien er de voordelen van in om medewerkers uit te rusten met het handzame apparaat.

De Acer Switch 5 is een high-end 2-in-1 laptop die gemaakt is voor professionals die vaak onderweg zijn. Hij is dun en licht en heeft een groot 12-inch FHD+ touchscherm (2160x1440) met IPS-technologie. Acer levert hierbij een snap-on keyboard met backlight en Acer Active Stylus met ondersteuning voor Windows Ink. U kunt hierdoor gemakkelijk ideeën uitschetsen, werken aan documenten of multimedia bekijken.

Voor iedere omgeving

Het toetsenbord is makkelijk te bevestigen dankzij het magnetische scharnier en beschermt tegelijkertijd het scherm in uw tas. Al uw accessoires met een USB-C aansluiting worden ondersteund. U kunt hierdoor sneller gegevens overdragen, opladen en video’s in hoge resolutie streamen naar 4K-schermen. In combinatie met de Acer USB Type-C-dock kan de Switch 5 gemakkelijk worden aangesloten op een monitor en transformeert het tot een krachtig werkstation. De ingebouwde TPM-chip zorgt daarnaast voor veiliger computergebruik in elke omgeving.

Uitstekend vakmanschap

De laptop is voorzien van Windows 10 Pro dat zakelijke gebruikers in staat stelt om effi ciënter te werken. Door de 7e generatie Intel Core processoren levert de Switch 5 goede prestaties, terwijl het cool en stil werkt dankzij Acer LiquidLoop. Twee speakers aan de voorzijde bieden hogere volume niveaus en stereogeluid voor videogesprekken met een betere audiokwaliteit. Acer Switch 5. Uitstekend vakmanschap. 

Kijk voor meer informatie op: acer.com

Mark IJsendoorn | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark