Adverteren

Al meer dan twintig jaar is WINMAG Pro een gevestigde naam onder de directie en het management in het midden- en kleinbedrijf. Is dit uw doelgroep? Dan is WINMAG Pro een zeer geschikte titel voor uw mediacampagne.

Niet voor niets heeft deze uitgave een hoge leesdichtheid, een hoog bereik en een goede naslagfunctie. Het magazine, de digitale (iPad-)edities en de website bieden de lezer dan ook veel informatie over ict-gerelateerde oplossingen en diensten en veel mogelijkheden om te adverteren.

Meer informatie over adverteren in WINMAG Pro vind je in onze online mediakit. Interesse? Neem dan contact op met de salesafdeling, via sales@clipboard-publishing.nl of bel met 015-7600770.

Al twintig jaar een gevestigde naam onder de directie en het management in het midden- en kleinbedrijf. Is dit uw doelgroep? Dan is WINMAG Pro een zeer geschikt magazine voor uw mediacampagne. Niet voor niets heeft deze uitgave een hoge leesdichtheid, een hoog bereik en een goede naslagfunctie. Iedere editie biedt de lezer dan ook veel informatie over veilig computergebruik, (webgebaseerde) bedrijfstoepassingen, notebooks, mobiel werken, opleidingen en soft- en hardware.

Vaste rubrieken

  • Talk! Iedere rubriek opent met een Talk! (interview) die qua onderwerp aansluit op de rubriek
  • Kantoor Alle hardware voor op kantoor, zoals printers, monitoren en NAS-stations
  • Online Alles over webdiensten, cloud computing, e-commerce en server based computing
  • Het Nieuwe Werken HNW is allang geen hype meer, het heeft de manier van werken voor velen definitief veranderd. In deze rurbiek wijzen we de juiste ict-tools aan om dit mogelijk te maken
  • Mobiel Alles voor mobiele productiviteit. Het laatste nieuws over smartphones, tablets, mobiele besturingssystemen en laptops
  • Software & Security Alles over digitale veiligheid en softwaretools. Firewalls, security suites, eHRM, boekhoudsoftware, crm, kantoorsuites etc.
  • Apple Totaal Besprekingen en ontwikkelingen over Apple en het gebruik ervan in mkb-ondernemingen
  • Analyse Iedere editie bevat messcherpe analyses

Website winmagpro.nl

Hiermee kan de computergebruiker op elk gewenst moment van de dag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ictgebied. Ook biedt de website continu het laatste nieuws aan via een RSS-kanaal. De website trekt gemiddeld meer dan 42.000 bezoekers per maand, met een aantal pageviews van meer dan 59.000. Ruim 70% van de lezers is ook regelmatig te vinden op de website.

Voor adverteerders is de website een goede keuze voor media exposure. De website wordt ook door mensen bezocht die het magazine niet lezen. Dus een combinatie van beide media resulteert dan ook in een hoger bereik.

Mediakit WINMAG Pro

Meer informatie over het magazine en de website is te vinden in de mediakit van WINMAG Pro. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen via sales@clipboard-publishing.nl of via 015-7600770.

Verschijningsdata 2015:

1.2015 maart
2.2015 mei
3.2015 juli
MKB Proof augustus
4.2015 oktober
5.2015 december
Einde Jaarspecial december