Adverteren

Al meer dan 25 jaar is WINMAG Pro een gevestigde naam onder de directie en het management in het midden- en kleinbedrijf. Is dit uw doelgroep? Dan is WINMAG Pro een zeer geschikte titel voor uw mediacampagne.

Bereik 70.000 serieuze ICT'ers

Contact
015 7600770 
sales@clipboard-publishing.nl 

Gedrukt magazine
Jaargang 26
Frequentie 5 x per jaar
Oplage 46.500 exemplaren
Bereik 135.000 (meeleesfactor van 2,9 )
Verspreiding Kiosk, online, events & partners
Mediakit WINMAG Pro

Verschijningsdata
WINMAG Pro 1.2016 - maart
WINMAG Pro 2.2016 - mei
WINMAG Pro 3.2016 - juli
MKB Proof 2016 - augustus
WINMAG Pro 4.2016 - oktober
WINMAG Pro 5.2016 - december
Einde Jaars Special - december

Een grote groep zakelijke professionals is op een hoog niveau geïnteresseerd in alle nieuwe ontwikkelingen op ICT-gebied. Zij willen weten wat de markt op dit moment te bieden heeft en welke trends zich in de nabije toekomst zullen aandienen. Voor deze professionals is WINMAG Pro al meer dan 25 jaar een hooggewaardeerd platform, met een bereik van 70.000 zakelijk gebruikers.

Platform voor volgers van technologie
Mensen gaan verschillend om met de snelle technologische ontwikkelingen van dit moment. WINMAG Pro is er voor iedereen die nieuwe ICT-trends met bovengemiddelde belangstelling volgt. Als consument, maar ook voor de zakelijke mogelijkheden. Het vijf keer per jaar verschijnend magazine heeft een grote reputatie opgebouwd onder de lezers. Samen met de website, sociale media, nieuwsbrief en app biedt WINMAG Pro een compleet, dagelijks actueel platform voor de serieuze ICT-liefhebber.

Allround ICT-nieuws
met een frisse journalistieke blik WINMAG Pro heeft een scherpe journalistieke formule. De redactie doet zijn werk met een nieuwsgierige, onafhankelijke blik en brengt zaken in een duidelijk perspectief. Zo kan de lezer trends, nieuwe technologieën en nieuwe apparatuur op waarde schatten. WINMAG Pro bewijst zijn nut juist in deze tijd, waarin ontwikkelingen als cloud computing, BYOD (Bring Your Own Device) en Het
Nieuwe Werken voor nieuwe revoluties zorgen. Naast reportages biedt het platform volop nieuws en besprekingen van de meest uiteenlopende zaken: van smartphones tot Saas en van virtualisatie tot videoconferencing.

De lezer
De lezers en volgers van WINMAG Pro zijn - niet verwonderlijk- vaak betrokken bij uitgaven en investeringen op het gebied van ICT. Een hoog percentage heeft hierin op zijn of haar werk een beslissende of adviserende rol in het MKB. Niet voor niets wordt het blad vaak neergelegd op directie- en vergadertafels: 65% van de lezers gebruikt de informatie uit WINMAG Pro voor concrete investeringen.

Mogelijkheden voor adverteerders
Met WINMAG Pro bereikt u ondernemers en andere serieuze computergebruikers in een blad met een grote reputatie. We bieden u als adverteerder veel mogelijkheden in het magazine en de verschillende digitale media. Neem contact met ons op voor een advies of meer informatie.