AlphamegaHosting

Redactie
Wie op zoek is naar een betrouwbare hoster voor zijn website, kan bij AlphamegaHosting terecht.

Wie op zoek is naar een betrouwbare hoster voor zijn website, kan bij AlphamegaHosting terecht. De provider biedt naast webhosting ook domeinnaamregistratie. Ben je nog niet toe aan een echte website dan kun je kiezen voor het online visitekaartje. Dit is een mini-website bestaande uit twee pagina's met het uiterlijk van een representatief visitekaartje.

Wil je zonder hoge investeringen in kapitaal en/of tijd een website opzetten en onderhouden, dan biedt AlphamegaHosting een gebruikersvriendelijk pakket om een en ander op poten te zetten: SwiftySite. Hiermee kun je ook zonder technische kennis of programmeur in dienst je eigen webstek opzetten. Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gehele pakket, hierin zitten ook je hostingkosten en domeinregistratie. Bovendien is SwiftySite geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. SwiftySite biedt een uitgebreid pakket aan mogelijkheden, zoals het toevoegen van een fotoalbum, blog, forum, gastenboek en contactformulier. Zelfs mensen met een beperkte computerkennis moeten binnen twee avonden hun eigen site online hebben staan.

Naast de functies voor het maken van een gewone website bevat het pakket ook SwiftyShop. Dit is een webwinkel met afrekensysteem voor het inrichten van je eigen webwinkel. Wanneer je er toch niet uitkomt kun je de uitgebreide handleiding van het pakket raadplegen en de meer dan 300 veelgestelde vragen op de website van Alphamegahosting. Maar uiteraard zit ook de goed bereikbare en vriendelijke helpdesk voor je klaar.

AlphamegaHosting

afbeelding van Redactie

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie