Alpharex

Redactie
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Dat weten ze maar al te goed bij Alpharex.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Dat weten ze maar al te goed bij Alpharex. Veel bedrijven maken de overstap naar internetbellen, maar toch zijn er veel kwaliteitsverschillen te vinden tussen de aanbieders. Bij netwerkspecialist Alpharex weten ze exact wat de belangrijke factoren zijn om voip goed te implementeren in het bedrijf en daardoor altijd een perfecte kwaliteit te kunnen waarborgen.

Alpharex levert een complete hosted voip-oplossing voor het mkb, maar richt zich sinds kort ook op de wholesale. Bij een hosted voip-oplossing wordt er geen pbx op het kantoor van de klant neergezet, maar wordt er een virtuele telefooncentrale geïnstalleerd. Alpharex neemt hierbij als voipleverancier het gehele beheer over van de centrales en dat maakt de samenwerking zo uniek. Zij maken gebruik van het betrouwbare datacenter van Leaseweb in Amsterdam en Haarlem wat veel voordelen met zich meebrengt.

Alles wordt voor de klant beheerd zodat zij zich niet druk hoeven te maken over het vervangen van hard- en/of software. Je betaalt maandelijks alleen voor de dienst die je afneemt wat een fixed bedrag is. Een ander voordeel van hosted-voip bij Alpharex is de mogelijkheid tot schaalbaarheid. In plaats van een investering in een dure pbx met extra telefonieaansluitingen volstaat een telefoontje om extra werkplekken toe te voegen.

Klanten kunnen zo vanaf meerdere locaties gebruikmaken van dezelfde voip-centrale met een onbeperkt aantal telefoonlijnen. Alpharex onderscheidt zich door zijn unieke servicegerichtheid en perfecte kwaliteit. Zo kijken ze altijd naar de huidige netwerkinfrastructuur bij de klant om zodoende een goed beeld te ontwikkelen van de manier waarop de voip-oplossing zal gaan werken. Zo kennen ze de situatie van de klant en kun- nen daardoor makkelijker inspringen bij problemen.

Alpharex

afbeelding van Redactie

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie