Blackberry Bold 9900

Redactie
De Bold-serie van Blackberry heeft een nieuw lid: de Blackberry Bold 9900. Dit is de eerste Bold waarbij het bekende toetsenbord wordt gecombineerd met een aanraakscherm.

De Bold-serie van Blackberry heeft een nieuw lid: de Blackberry Bold 9900. Dit is de eerste Bold waarbij het bekende toetsenbord wordt gecombineerd met een aanraakscherm. Daarnaast draait hij op OS7, de nieuwste versie van Blackberry's besturingssysteem.

De Bold-serie staat bekend om zijn chique uitstraling en de Bold 9900 is daar geen uitzondering op. De 9900 is maar 10,5 mm dik en is daardoor het dunste toestel wat de fabrikant ooit heeft geproduceerd. Dit is niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua gebruik een enorme verbetering.

Het touchscreen van de Bold 9900 is 2,8 inch en heeft een resolutie van 640x480 pixels. Ondanks de redelijk lage resolutie is het scherm erg scherp en helder. De aanraakgevoeligheid is dik in orde: het toestel reageert snel.

De Bold 9900 kent ook enkele minpunten, zoals de korte accuduur. Daarnaast kan OS7 soms wat onoverzichtelijk ogen.

Toch is de nieuwe Bold overduidelijk de beste Blackberry op de markt. Zo is hij door zijn nieuwe processor sneller dan zijn voorgangers. Daarnaast is het toetsenbord heel prettig in gebruik.

Gebruikers van iOS of Android zullen wellicht niet direct van hun geloof afstappen, maar voor liefhebbers van Blackberry is dit een aanrader. Door zijn ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en snelheid is de Bold 9900 een prima keuze voor zowel zakelijk als privé.

Blackberry Bold 9900

afbeelding van Redactie

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie