De Heeg

Winnaar

De Heeg is een webhoster waar service hoog in het vaandel staat.

De Heeg is een webhoster waar service hoog in het vaandel staat. Door geen extra kosten te rekenen voor modules als PHP, MySQL en Perl probeert de hostingprovider de klant tegemoet te komen. Verder worden alle servers 24/7 gemonitord, waardoor je als klant niet bang hoeft te zijn dat je data in de problemen komt. Zo houdt de supportafdeling alles in de gaten, dag en nacht. Ook bieden ze extra's aan, zoals spamfilters, subdomeinen en virusscanners.

De gigabyte-geswitchte serverracks staan sinds 2001 in Amsterdam. Dit datacenter, ook wel Amsterdam Science Park genoemd, staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid. Het heeft ook het ISO 1400-certificaat behaald, wat inhoudt dat het over uitstekend milieumanagement bezit. Service is namelijk niet het enige wat bij De Heeg van belang is.

Ook duurzaamheid wordt meegenomen in het bedrijfsproces. Het datacenter is bijvoorbeeld ook lid van The Green Grid, een wereldwijd consortium met een adviserende rol op het gebied van energierendement en verbetering in zakelijke digitale eco- systemen. Door het gebruik van energiezuinige clustersystemen met green-label-componenten, verbruikt De Heeg minder stroom én koeling. Deze verandering bespaart volgens de provider bijna 40 procent aan energie. De hostingprovider is dus niet alleen servicegericht, maar houdt zich ook bezig met groen en duurzaam ondernemen. Een mooie combinatie.

De Heeg