Voor betere samenwerking tussen mobiele kenniswerkers

De Jabra Speak 710 – de ideale zakenpartner

Redactie
Jabra, leider in professionele communicatie- en geluidsoplossingen, brengt vandaag de Jabra Speak 710 uit. Deze premium, draagbare speakerphone combineert een subliem HiFi-geluid met hoogwaardige Unified Communications en is daardoor geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

De Jabra Speak 710 is speciaal ontworpen met het oog op kenniswerkers die veelvuldig via conference calls samenwerken en regelmatig onderweg zijn, zoals  C-level executives. Deze t groep werkt veelal in verspreide teams in verschillende tijdzones en zit ongeveer 2,5 uur per dag in vergaderingen en conference calls. Daarnaast is 86 procent van hen tot 10 dagen per maand onderweg.

Om mobiel, verbonden en flexibel te kunnen werken, gebruikt het merendeel van de zakelijk leiders speakerphones voor conference calls (40% gebruikt ze één tot twee keer per week, en 21% gebruikt ze drie tot vijf keer per week). Van deze groep ervaart een groot deel bij twee op de drie conference calls effectiviteitsproblemen. Het gaat dan vooral om opstartissues met verbindingen en speakerphones (gemiddeld 15 procent van de tijdsduur van een vergadering wordt besteed aan het opstarten) en de meeste gehoorde frustratie is een slechte audiokwaliteit. Dit heeft een directe negatieve impact op hun productiviteit.

Eerste speakerphone voor professioneel gebruik

De Jabra Speak 710 is de eerste speakerphone met een omni-directionele microfoon met een bereik tot zes tot twaalf personen in dezelfde ruimte, vijftien uur batterijtijd en een HiFi-speaker voor kristalheldere gesprekken. Het nieuwe familielid van de Speak-serie is ontworpen met een slimme feature die het mogelijk maakt twee apparaten draadloos met elkaar te verbinden met slechts één druk op de knop.

Compact ontwerp

Door het inbrengen van een plug-and-play werkt de Jabra Speak 710 met alle typen smart devices. Het integreert naadloos met alle Unified Communications-platformen, waardoor de behoefte aan een numeriek toetsenbord verdwijntHet compacte ontwerp biedt een geïntegreerde vouwstand voor extra flexibiliteit. Met de bijgesloten dongle is via USB of Bluetooth binnen enkele seconden verbinding te maken met een smart device of laptop. Dit levert een bereik op tot 30 meter met laptops en tot 10 meter voor smartphones.

Om de C-level executives regelmatig ook te helpen ontspannen, kan met de Speak 710 eenvoudig worden overgeschakeld van gesprekken naar muziek. Er kan bovendien eenvoudig verbinding worden gemaakt met een online stream dienst of een muziekbibliotheek op een mobiel apparaat.

Kenmerken & specificaties

 • Speakerphone gemaakt voor spraak, muziek en multimedia
 • Omni-directionele microfoon voor het 3600 oppikken van audio
 • HiFi grade audio kwaliteit
 • Tot 15 uur batterijduur
 • Bereik tot 6 personen in dezelfde ruimte
 • Connectiviteit in enkele seconden: USB, Draadloos (Bluetooth® of met PC dongle)
 • 30 meter lang draadloos bereik met PCs, 10 meter met smartphones
 • Plug & play-oplossing met intuitieve call control op het apparaat
 • Draadloze linking optie met een extra apparaat voor volledige stereo ervaring of om het bereik in de vergaderruimte te vergroten tot 12 personen
 • Slimme interactie met persoonlijke digitale assistant - MS Cortana, Siri of Google Now met een druk op de Smart button
 • Compatibel met alle toonaangevende UC platformen – Gecertificeerd voor Avaya, Cisco, Skype for Business en meer
 • Kensington lock ondersteuning en online onderhoud

Bekijk meer op jabra.nl/speak710.

afbeelding van Redactie

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie