Gerucht: prijzen Apple iPhone 8 uitgelekt

Peter Güldenpfennig
Er is in aanloop naar het Apple-event op 12 september veel te doen rondom de nieuwe iPhone. Dit gaat natuurlijk om het design en de nieuwe functionaliteiten, maar evengoed over de prijs. Deze ligt volgens de laatste geruchten behoorlijk hoog.

Twitter-gebruiker @VenyaGeskin1 lekt de prijzen van het nieuwe toestel. Voor het ‘instap’-model met 64GB aan opslagruimte betaal je $ 999,-, voor 256GB $ 1099,- en voor 512 GB $ 1199,-. Behoorlijke prijzen, wat in lijn ligt met eerdere verwachtingen, ondanks analisten die anders beweren.

Apple onthult iPhone 8 op 12 september

Of dit de echte prijs gaat zijn van de iPhone 8 is even afwachten. Volgende week weten we meer, dan houdt Apple haar event. Dit zal de eerste keer zijn dat ze een event organiseren op hun eigen terrein, in het Steve Jobs Theatre.

afbeelding van Peter Güldenpfennig

Peter Güldenpfennig | Redacteur

Peter Güldenpfennig is vaste redacteur voor WINMAG Pro. Hij schrijft nieuws, analyses en achtergrondverhalen over mobility, gadgets, internet en software. Zijn interesses liggen bij sociaal-culturele aspecten van ICT in het algemeen, en gaming in het bijzonder.

Bekijk alle artikelen van Peter