In het kort: Acer Aspire S24

Redactie WINMAG Pro
Het ontwerp van de Acer Aspire S24 all-in-one is gebaseerd op zowel design als premium functionaliteit. De prijs is er naar, maar de functies ook.

De Aspire S24 biedt volgens Acer een levendige en haarscherpe kijkervaring vanuit elke hoek door het 178 graden Full-HD IPS beeldscherm, terwijl de rand van 2,7 mm met een scherm/behuizing verhouding van 90 procent meer ruimte van het beeldscherm vrijlaat.

Het apparaat is voorzien van een 8ste generatie Intel Core-CPU met optioneel Intel Optane-geheugen. Bovendien beschikt de Aspire S24-880 over de Acer ExaColor-technologie voor een exacte kleurweergave en zorgen BluelightShield- en Flickerless-technologieën voor minder vermoeide ogen.

De all-in-one is voorzien van 802.11ac 2x2 MIMO netwerkfunctionaliteiten, wat zorg moet dragen voor snelle en betrouwbare netwerkverbindingen. Er zijn verschillende configuraties beschikbaar met diverse hoeveelheden aan storage. De Aspire S24 wordt geleverd met maximaal 256GB SSD en 2TB HDD.

Trouwens, ook aan geluidsliefhebbers is gedacht, want de Aspire S24 is voorzien van Dolby Audio Premiumtechnologie en Acer TrueHarmony-technologie, wat zorg draagt voor heldere en natuurgetrouwe geluidsweergave door de ingebouwde speakers.

Acer Aspire S24

Prijs: € 1199,-
Info: acer.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie