Kaspersky Endpoint Security 8

Redactie
De Endpoint Security 8 van Kaspersky levert een bescherming voor al je werkstations en netwerken.

De Endpoint Security 8 van Kaspersky levert een bescherming voor al je werkstations en netwerken. Door deze centrale bescherming blijft je bedrijf beveiligd tegen malware en potentieel gevaarlijke netwerkaanvallen. Twee pijlers staan daarbij centraal: diepere bescherming en krachtige beheertools. In onze test (gepubliceerd in WINMAG Pro 5) kwam naar voren dat Security Network een essentieel aspect is van de diepere bescherming.

Dit cloud-based netwerk wordt constant aangevuld door de gebruikersgemeenschap van Kaspersky. Door verdachte activiteiten en pogingen tot malware-infecties te melden, blijft het systeem up-to-date. Ook bestanden worden gecheckt in de cloud. De detectie-engine is volgens Kaspersky daardoor sterk verbeterd. Een ander waardevol onderdeel is System Watcher. Door de activiteit van programma's in de gaten te houden kan dit systeem inzien of er mal- ware aanwezig is. Deze dreigingen worden dan nog van te voren onderschept, waardoor er sprake is van een proactieve bescherming.

Middels Kaspersky Security Center 9 kun je het systeem eenvoudig centraal beheren. Zo kun je externe apparaten specifieke bevoegd- heden toewijzen. De beheertools kunnen je ook helpen bij het beperken van acties bij applicaties evenals toegangsrechten. Ook de activiteiten van je werknemers op het internet bescherm je door de onderdelen webbeheer en con- tentfiltering. Door de verbinding met de cloud is Kaspersky Endpoint Security 8 altijd up-to-date, wat de beveiliging van je werkstations ten goede komt. Een goede toevoeging zijn de beheertools. Door specifieke wijzigingen door te voeren, pas je de bescherming persoonlijk aan op je onderneming.

Kaspersky

afbeelding van Redactie

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie