Out now: WINMAG Pro 2.2015

Redactie WINMAG Pro
De tweede editie van WINMAG Pro 2015 is een feit. Dit nummer staat weer bol van de reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

Werken op een tablet

Tablets zijn niet meer weg te denken van de werkvloer. Maar hoe gaat het werken op een tablet in de praktijk? Wij doen een test op diverse tablets.

Achtergrond: unified communications

Goed bereikbaar zijn en toch overal en flexibel kunnen werken, vergt aanpassingen aan organisaties. De markt van unified communications is hierin meegegroeid en biedt ook voldoende kansen om dit allemaal mogelijk te maken.

Van begin tot eindgebruiker: Security Awareness

Data en veiligheid op de werkvloer blijft een heikel punt. En nu de EU Data Beschermingsregulering dichterbij komt is het zaak om de beveiliging van data in je organisatie op orde te hebben.

Werken met open source-software

Iedereen kent de zakelijke programma's van Windows en Apple, maar er zijn een hoop open source-alternatieven, vaak gratis. Door de jaren heen is dit aanbod alleen maar gegroeid en is de software stabieler geworden. Wat is de stand van zaken nu?

De ware robot is een spook

Hij spreekt negentien talen en analyseert de gevoelens van een klant door gezichtsuitdrukkingen en stembuigingen trefzeker te interpreteren. Goed genoeg voor baliewerk in Japans grootste bank, de BTMU. Hij heet Nao, is een robot, en kost ongeveer zesduizend euro. Ook jouw nieuwe werknemer?

De interface in 2025

Je staat er misschien niet vaak bij stil, maar interfaces beheersen je leven. Elke interactie die je hebt met een smartphone, computer of tablet gaat via een interface. Die is er als het goed is op gericht om jouw gebruikerservaring zo gemakkelijk en prettig mogelijk te maken. Maar hoe zien diezelfde interfaces er over tien jaar uit?

Review: Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat is voor veel gebruikers synoniem met de Acrobat Reader, maar het programma biedt veel meer dan alleen een gemakkelijke manier om pdf’s weer te geven. De vorige versies zetten steeds meer in op documentbeheer en het bewerken van pdf-bestanden. Met het nieuwe Acrobat DC zet Adobe deze ontwikkeling door met vergaande cloud-integratie zodat je overal en altijd gemakkelijk kunt werken.

En verder

In de nieuwe WINMAG Pro kom je natuurlijk nog veel meer tegen. In nummer 2 van 2015 leer je alles over TOR en hoe het Deep Internet te bereiken. We blikken vooruit met Apple in 2015, gingen aan de slag met ondermeer de Sony Xperia Z3 Tablet Compact en de Dell Latitude E5250, en duiken we in Google For Work. Nieuwsgierig? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie