Out now: WINMAG Pro 5.2014

Redactie WINMAG Pro
2014 zit er bijna op, maar niet zonder een laatste editie van WINMAG Pro! In deze editie vind je niet alleen de gebruikelijke reviews en spotlights, maar ook de MKB Best Choice Awards.

MKB Best Choice

Het einde van het jaar is het perfecte moment om te kijken welke producten volgend jaar het verschil kunnen maken binnen jouw bedrijf. De MKB Best Choice Awards helpen je daarbij. 2014 stond met name in het teken van veiligheid en integratie en dat zie je dan ook terug in deze editie. Maar ook verschillende laptops, tablets, servers, hosting-opties en printers komen aan bod. Welke producten maken in 2015 het verschil voor jouw bedrijf?

Iphone 6 en 6Plus

Dit jaar kwam Apple met twee nieuwe iPhones, met een groter scherm dan de vorige versies. Hoewel Apple ieder jaar weer innovatief probeert te zijn en daar gegarandeerd een keer in zal falen, is dat nog niet met deze smartphones gebeurt. Waarom eigenlijk niet? Omdat dit de fijnste telefoons op de markt zijn.

De Cloud en het mkb

Mkb'ers hebben schaalbare IT-oplossingen nodig, wat de cloud erg aantrekkelijk maakt voor veel mkb-organisaties. Je betaalt wat je nodig hebt en geen cent teveel. Wat zijn de andere voordelen van de cloud voor het mkb?

Terugblik: Infosecurity

Ook dit jaar was WINMAG Pro op de jaarlijkse IT-vakbeurs Infosecurity.nl te vinden. Het thema van 2014 was The Internet of Things, maar dat was echt niet het enige wat er besproken werd. WINMAG Pro blikt terug.

De toekomst van de harde schijf

De ssd wordt steeds populairder en lijkt de harde schijf te verdringen. Toch valt dat allemaal wel mee en de harde schijf heeft in de toekomst nog heel wat opslagverrassingen in petto!

Zes trends in app-ontwikkeling voor volgend jaar

Iedereen is tegenwoordig continu verbonden via technologie, zoals smartphones en tablets. Bedrijven spelen hier graag op in en passen hun activiteiten aan op deze ontwikkeling. John Goodson, chief product en technology officer bij Progress, zet zes grote trends op een rij voor 2015.

En verder...

In de nieuwe WINMAG Pro kom je natuurlijk nog veel meer tegen. In nummer 5 van 2014 leer je alles over cloud-contracten, lees je alles over Unified Communication, bekijk je nieuwe producten zoals de iMac 5K Retina en lees je alles over de toekomst van de nas. Nieuwsgierig? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie