Ricoh Aficio SP C430DN

Redactie
Met deze printer van Ricoh haal je een betrouwbare, snelle en voordelige printoplossing op kantoor, die bovendien goed beheersbaar is.

De SP C430DN is in de eerste plaats een kleurenlaserprinter voor werkgroepen, met een afdrukresolutie van 1200x1200 dpi. De snelheid ligt op 37 pagina's per minuut in zowel kleur als zwart-wit. Heb je behoefte aan meer snelheid, dan kun je ook kiezen voor het snellere broertje, de C431DN, welke 42 pagina's per minuut kan afdrukken. 

Het apparaat kent geavanceerde mogelijkheden voor leurkalibratie en ondersteuning voor Pantone- kleurenmatching. Met een wachtwoord beveiligde printopdrachten kun je over het netwerk veilig versturen via de zogenoemde ELP-NX-technologie. 

Eventueel kun je SP C430DN voorzien van een 80 GB harde schijf, voor geavanceerde documentbeheer. Het gebruik van de printer, en daarmee de kosten, kun je als beheerder volledig in de hand houden. Regels kun je opstellen voor maximaal 500 gebruikers. Zo kun je bepaalde gebruikers authoriseren voor of juist buitensluiten van kleurgebruik, printvolumes per gebruiker bepalen. Daarnaast beschikt de printer over 'tracking'- opties, voor het monitoren van het printgebruik. Meten is immers nog altijd weten. 

Ricoh
Met de SP C431DN van Ricoh print je tot 42 pagina's per minuut.

afbeelding van Redactie

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie