Stormloop op aanbieding Windows 7

raymond
De korting die Microsoft in enkele Europese landen weggeeft op Windows 7 slaat aan. De onlinewinkel van de softwarefabrikant was door de grote belangstelling tijdelijk niet bereikbaar.

De voorverkoopaanbieding geldt van 15 juli tot 9 augustus, zolang de voorraad strekt. De Home Premium E-versie kost in Frankrijk en Duitsland 49,99 euro en de Windows 7 Professional E-versie 109 euro. In Groot-Brittannië liggen de prijzen op respectievelijk 49,99 en 99,99 pond.

De korting heeft te maken met de E-versie, de versie zonder browser die Microsoft in Europa verkoopt. Deze kan alleen schoon geïnstalleerd worden - een upgrade is niet mogelijk. Vandaar dat Microsoft deze versie aanbiedt tegen upgrade-prijzen.

Het is nog niet bekend of er ook in Nederland een voorverkoopaanbieding komt. Koop je na 27 juni een nieuwe pc met Vista, dan ontvang je wel een voucher waarmee je het kosteloos  na 22 oktober kunt upgraden naar Windows 7.

afbeelding van raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web:

Momenteel is hij werkzaam als manager contentmarketing bij NoX PR & Content.

Bekijk alle artikelen van Raymond