WINMAG #100: LeEco Pro 3

redactie
De redactie van WINMAG Pro krijgt veel, heel veel producten onder ogen en in handen. Uit dit enorme aanbod selecteren de redacteuren de beste, opvallendste of meest unieke producten voor IT-professionals of simpelweg geïnteresseerden in everything tech. waaronder ook de LeEco Pro 3.

De Chinese smartphonefabrikant LeEco beproeft binnenkort haar geluk op de westerse markt met een gloednieuw toestel, de LeEco Pro 3 (een rebranding van de LeEco LE S). Een smartphone die er zeker mag zijn, getuige de vermoedelijke specificaties.

Zo is het toestel naar verluidt slechts 7 mm dik, maar verpakt het wel een batterij van 5000mAh. Als we insiders mogen geloven, is de indrukwekkende batterij niet eens het enige waar het flinterdunne toestel mee mag pronken. Een Qualcomm Snapdragon 821 chipset drijft het toestel volgens de geruchten uit China aan, in combinatie met 6GB aan RAM-geheugen en 64GB intern geheugen. De achtercamera telt 16 megapixels en de LeEco Pro 3 stelt ook fanatieke selfie-liefhebbers niet teleur met 8 megapixels aan de voorkant.

De komst van LeEco is niet heel opvallend. Het bedrijf wil al langer de oversteek naar het westen maken en heeft behoorlijk grote ambities. China is allang niet meer het copycatparadijs dat het ooit was. Het is inmiddels een land dat meezwemt met de grote jongens als Samsung en Apple waar het op smartphoneontwikkeling aankomt.

LeEco is ook een bedrijf dat eigen idee├źn heeft over wat een smartphone zou moeten zijn. Dat maakt de komst van het bedrijf naar het westen extra interessant en iets waar we zeer naar uitkijken. Welk prijskaartje LeEco aan de Pro 3 hangt is nog niet bekend, maar we durven gerust te voorspellen dat je voor een Samsung Galaxy Note 7 of iPhone 7 een stuk dieper in de buidel tast. We wachten in spanning af tot LeEco de smartphone officieel aankondigt.

LeEco Pro 3

  • Fantastische specificaties
  • Stijlvol design
  • Grote accu zonder impact op het design