Maak je toestel onzichtbaar voor hackers en overheden

WINMAG #100: Privoro Privacy Guard

redactie
De redactie van WINMAG Pro krijgt veel, heel veel producten onder ogen en in handen. Uit dit enorme aanbod selecteren de redacteuren de beste, opvallendste of meest unieke producten voor IT-professionals of simpelweg geïnteresseerden in everything tech. Waaronder ook de Privoro Privacy Guard.

Voor wie met grote vreze vreest dat z'n privacy in het geding komt door spionage van de overheid, komt de uitvinding van Privoro als geroepen. Zij ontwierpen een telefoonhoesje – toepasselijk genaamd Privacy Guard – dat jouw toestel onzichtbaar maakt voor hackers en overheden.

Privoro is een technologiebedrijf dat nog niet gek lang geleden het levenslicht zag. Ze ambiëren producten te creëren die de privacy van de burger beschermt. Hun telefoonhoesje zorgt ervoor dat zendmasten, draadloze hotspots, Bluetooth en andere radiofrequentietechnologieën het toestel niet kunnen opsporen. Daarnaast blokkeert het de camera’s van je telefoon en maakt het afluisteren onmogelijk door Active Audio Masking-technologie. Het hoesje gaat zo'n 48 tot 72 uur mee. 

Het hoesje is momenteel alleen nog beschikbaar voor de iPhone 6 en 65, maar Privoro hoopt binnenkort uit te breiden naar andere modellen.

Geïnteresseerden moeten flink in de buidel tasten, want er hangt een prijskaartje van 1000 dollar aan de Privacy Guard.

Privoro Privacy Guard

  • Stevige cover voor je smartphone
  • Beschermd je smartphone tegen ongewenste meekijkers en -luisteraars
  • Blokkeert je camera