Alle producten en diensten die in 2013 door de redactie van WINMAG Pro en Baaz MKB Proof zijn bevonden.

Ashampoo Snap 6

Of je ze nu nodig hebt voor het samenstellen van een artikel, cursus of een presentatie, vrijwel iedere kenniswerker maakt regelmatig screenshots. De tool die Windows meelevert is helaas flink beperkt. Gelukkig is er speciale software die dat klusje eenvoudig klaart en bovendien allerlei extra's toevoegt, zoals Ashampoo Snap 6.

Uitgelicht: Signet Back-up Online

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen waarom je iedere dag een back-up van je server en werkstations moet maken. Je data is je werk, en verlies daarvan kost handenvol geld. Maar waar laat je zo’n reservekopie? De ideale back-up staat niet in je kantoorpand. Daar is het immers gevoelig voor brand, diefstal en andere gevaren.

Quinfox

Quinfox levert een online werkplek met daarin al je software en documenten om productief te kunnen zijn, die je vanuit elk device kunt benaderen.

SolarWinds Patch Management

Medewerkers die op eigen houtje allerlei updates installeren, zijn een doorn in het oog van elke ict-afdeling. maar hoe groter je bedrijf, hoe moelijker het is om overzicht te houden van wat er op alle afzonderlijke werkstations gebeurt. SolarWinds Patch Management schept orde in de chaos: met één centraal systeem worden voortaan alle installaties en updates binnen je hele bedrijf geregeld.

Erasmus Collegereeks

In 2013 viert de Erasmus Universiteit haar 100 jarige bestaan. De universiteit is opgericht in 1913 door ondernemers met als doel om het onderwijs voor ondernemers te verbeteren. Tot op de dag van vandaag is deze ambitie niet veranderd. De Erasmus Universiteit staat binnen onderzoek en onderwijs bekend als de autoriteit op het gebied van management, bedrijfseconomie en ondernemerschap.

Google Keep

Google introduceert regelmatig nieuwe diensten en producten. De nieuwste toevoeging is Google Keep, een notitiedienst die hersenspinsels, snapshots en boodschappenlijstjes aan je Google-account koppelt.

Evernote

Het in 2008 gelanceerde Evernote was meteen vanaf de start mateloos populair. Hoewel het in eerste instantie lijkt op de zoveelste app omnotities bij te houden, is het in werkelijkheid een ‘productivity powerhouse’ waar je u tegen zegt. Studenten en ‘lifehackers’ hebben het programma al massaal omarmd.

KPN Mobiel Internet Veiligheidspakket

Het Mobiel Internet veiligheidspakket van KPN is een volledig pakket van applicaties dat je mobiel beschermt tegen verschillende gevaren online. De kern van de software is ontwikkeld door F-secure en deze wordt in diverse testen zeer hoog aangeschreven. Het beschermt je smartphone zowel tegen diefstal als schadelijke websites en malware.

Gigaset DE900 IP Pro

Gigaset, voorheen een onderdeel van Siemens, maakt naast op consumenten gerichte handsets ook zakelijke telefoons. Dat ze op dat gebied weten wat ze doen bewijzen ze met de de 900 IP Pro. 

Jabra Motion UC+

De Jabra Motion UC+ is een slank vormgegeven headset die eigenlijk iedereen prima past en verstelbaar is voor links- en rechtshandigen. Het instellen en verbinden van het apparaat gaat snel en eenvoudig via bluetooth. Dat kan niet alleen met je smartphone, maar ook met je laptop, voor communicatie met skype of een andere softphone.

Pagina's