Alle producten en diensten die de redacties van WINMAG Pro en BAAZ een veilige investering achten voor het MKB.

ZyXEL USG40

Voor kleinere organisaties is het vaak behelpen als het gaat om een gedegen firewall-beveiliging en WLAN-beheer. Gelukkig kan het ook anders, zo bewijst ZyXEL.

Infopact - Lync in de Cloud

Microsoft Lync is een van de meest krachtige en veelgebruikte oplossingen voor communicatie op de werkvloer, met name tussen collega’s en teamgenoten onderling. Het maakt zowel directe één-op-één conversaties mogelijk als groepsgesprekken, en dat via chat, voice en/of video.

UPC Business: 5 vragen, 5 antwoorden

Ondernemers zijn in de huidige markt a ankelijk van de kwaliteit van hun internetverbinding. Werkelijk alles is nu verbonden, dus is het belangrijk om te zorgen dat je de best mogelijke diensten in huis haalt. Vijf vragen (en de bijhorende antwoorden) aan internetaanbieder UPC Business.

Comsoft Direct SAM365: SAM-dienst uit de cloud

Het is voor applicatiebeheerders en compliance managers lastig precies bij te houden welke licenties zijn aangeschaft en welke daarvan in gebruik zijn. SAM365 biedt hiervoor een oplossing.

Signet VoIP

Bellen via een reguliere telefoonlijn is anno 2014 pure kapitaalvernietiging. Met VoIP-telefonie kun je veel geld besparen en verrijk je bovendien je communicatiestromen met handige functionaliteiten. VoIP telefonie van Signet zet je weer vooraan in de linie. De gesprekstarieven via Signet VoIP liggen flink lager dan via reguliere telecomaanbieders, ook naar mobiele en internationale bestemmingen.

Xelion

Een modern alternatief voor de aloude pbx is het Nederlandse Xelion, een betaalbaar voip/uc-alternatief voor het mkb. Xelion is daarin anders dan het gros van de uc-oplossingen, die zich richten op grotere organisaties.

ProfiTAP ProfiShark 1G

Netwerkbeheerders zullen het probleem herkennen: er gaat ‘ergens’ iets fout op het netwerk, maar geen idee waar precies. Of je wilt gewoon meer weten over het verkeer dat op het netwerk plaatsvindt, bij voorbeeld voor performance-doeleinden.

Toshiba Tecra W50

De Tecra W50 is een mobiel werkstation, en dat zie je ook af aan de behuizing. Het apparaat is aan de buitenkant voorzien van stevig kunststof met metalen scharnieren. Wanneer je het workstation dichtklapt sluit deze goed af en heeft dan een clamshell-design, wat ervoor zorgt dat zand en stof niet of in ieder geval moeilijk je keyboard of scherm kunnen bereiken.

deHeeg

Bij deHeeg kun je terecht voor kant-en-klare hostingoplossingen voor je website, van domeinnaam tot uiteindelijke website. Wij gingen aan de slag met het Wordpress Pro Hosting-pakket en maakten letterlijk een website binnen een half uur. Nadat je het pakket hebt besteld, eventueel met een domeinnaam als je die nog niet hebt, kom je terecht in de backend van je account bij deHeeg.nl.

Altaro Hyper-V Backup

Niets kan zo vernietigend werken voor ondernemingen als downtime. Hoe langer je niet bij je data kunt, hoe schadelijker dat is. Het is dus zaak om data en services snel te kunnen herstellen bij calamiteiten, ook in Hyper-V-omgevingen. Altaro levert een oplossing.

Pagina's