Alle producten en diensten die de redacties van WINMAG Pro en BAAZ een veilige investering achten voor het MKB.

Synology DS415+

De DS415+ is een 4-bay nas welke het bedrijf vorig jaar presenteerde. We hebben het hier over een +-nas van Synology, wat betekent dat deze tot het topsegment behoort van de Taiwanese nas-fabrikant.

Veenman: Van familiebedrijf naar een onderneming van nu

Hoewel technologie snel stappen maakt, veranderen bedrijven in de it- en document management-sector verrassend genoeg maar langzaam mee. Dit merkt Dirk Olivier, algemeen directeur van Veenman, ook op. Met hem als directeur maakt Veenman meer dan een grote stap vooruit.

Gastexpert: Hoe verbinden we het Europese mkb met de cloud?

De toename van snelle internetverbindingen in Europa, de adoptie van clouddiensten, het steeds consumentvriendelijker worden van it en de verschuiving naar mobiel werken zijn trends die in theorie inspelen op de kracht van het mkb.

Comsoft Direct BV

Met de opkomst van de cloud is ook het model rondom softwarelicenties aan veel verandering onderhevig. Betalen doe je steeds meer naar gebruik, waarmee het ook belangrijker wordt dat licenties niet ongebruikt op de plank blijven liggen. Comsoft direct verandert mee met de ontwikkelingen.

MKB Proof 2015: Security

Berichten over gelekte data, hacks en gestolen gegevens komen steeds vaker voorbij. Je bedrijf hiertegen beschermen is dan ook van groot belang, maar niet altijd even eenvoudig. Een simpele firewall volstaat al even niet meer en de malware wordt steeds slimmer. Hoe bescherm je jouw onderneming het beste en welke mogelijkheden zijn hiervoor?

OneXS Compleet

Elke ondernemer die zijn zakelijke telefonie liever zelf in de hand heeft , kan dit zonder veel moeite doen met Compleet van OneXS. Doorschakelingen, oproepverdelingen en keuzemenu’s kun je met enkele klikken realiseren in een online klantomgeving of de gratis iOS- of Android-app. Net zo makkelijk is het toevoegen of verwijderen van nieuwe gebruikers. Elke avond wordt geregistreerd wat je die dag verbruikt hebt, zodat je nooit te veel betaalt. Deze handige functies kenmerken Compleet. 

AVG Business CloudCare

It-management is een zwaar punt binnen iedere organisatie. AVG Business CloudCare ontneemt je de zorg, door alle aspecten voor veiligheid en management van je infrastructuur onder te brengen in één gemakkelijk te gebruiken portal. 

KeepItSafe Next Generation backup-diensten

KeepItSafe, onderdeel van j2 Global, Inc biedt Next Generation backup- en recoverydiensten. KeepItSafe is ontstaan in 2002 als pionier in online backupdiensten en uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met lokale kantoren in vier continenten en beschermt meer dan 50PB data voor haar klanten. 

Cyberoam CR50ING UTM Firewall

De Cyberoam CR50iNG is bedoeld voor middelgrote ondernemingen, iets wat ook duidelijk te merken is aan de stevige specificaties op onder meer het vlak van doorvoersnelheid en ha (High Availability). De 3000 Mbps firewall-doorvoersnelheid is zonder meer geschikt voor stevig bedrijfsmatig gebruik; dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat de Cyberoam CR50iNG een remmende factor op je dataverkeer zal zijn. Met name in situaties waar uptime en redundancy van levensbelang zijn, voelt deze utm firewall zich als een vis in het water. 

ESET Beveiligingsportfolio

ESET wil met haar portfolio niet slechts één computer, maar alle pc’s in een bedrijf beveiligen. Dit begint bij de Endpoint Security, dat onder meer zorgt voor een goede firewall, content filtering en device control. Hiermee maakt ongewenste software geen kans meer om jouw netwerk te bewonen. ESET Antivirus, dat doet wat de naam belooft, is een aparte installatie en hetzelfde geldt voor de Remote Administrator, waarmee je altijd een goed overzicht en goede controle hebt over de beveiliging op jouw netwerk.

Pagina's