Acer Iconia Tab A500 nu verkrijgbaar

Redactie WINMAG Pro
De Acer Iconia Tab A500 is vanaf vandaag leverbaar in Nederland. De 10,1 inch tablet met een resolutie van 1200x800 draait op Andoid 3.0 in combinatie met Acer's eigen interface. Het is de eerste tablet op de Nederlandse markt met deze nieuwe Android-versie.

De Iconia Tab A500 is uitgerust met een dual core nVidia Tegra2-processor. Deze chip is volgens het persbericht krachtig genoeg voor Flash 10.1-ondersteuning en 1080p-videoweergave. Wanneer je het apparaat via de hdmi-poort op een televisiescherm aansluit heb je de mogelijkheid om full hd-beelden te bekijken. 

Voor het maken van een verbinding beschikt de tablet over wifi en bluetooth 2.1. Daarnaast zijn er  usb 2.0-poorten en een micro-usbpoort aanwezig. Fotograferen kan met de 5-megapixelcamera met autofocus en flitser aan de achterzijde.

Voor videochats heeft de tablet van Acer een 2-megapixelcamera aan de voorzijde. Het interne geheugen van 32 GB is uit te breiden met maximaal 32 GB extra via het micro-sd-slot. 

De Acer Iconia Tab A500 met wifi en 32 GB intern geheugen is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro. Een versie met 3g-ondersteuning volgt later dit jaar. 


Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie