WINMAG #100: ZyXEL Armor Z1

WINMAG #100: ZyXEL Armor Z1

Redactie WINMAG Pro
De ZyXEL Armor Z1 is een WLAN gigabit-router met een dual-core 1.4GHz-processor. Je kunt 802.11ac-apparatuur verbinden met de Armor Z1, waardoor je je gigabitdatatransfer vergroot en je altijd snel draadloos internet hebt.

Met de veiligheid zit het eveneens goed, want er wordt gefilterd op gevaarlijke bestanden. Hierdoor kun je snel, simpel en veilig browsen. Het beheren en beperken van de apparaten is heel eenvoudig, zodat je niet constant bandwijdte consumeert of te veel data verbruikt. Door middel van de StreamBoost-technologie worden de netwerkapparaten voorzien van de juiste hoeveelheid data en internet. Door deze technologie wordt de correcte verdeling tussen de devices gemaakt. Zo kun je zonder problemen intensief browsen op het internet, online gamen, een film streamen en bestanden downloaden.

Met de Connect App heb je alles in de hand. Met je tablet of mobiele telefoon kun je bijvoorbeeld kijken welke apparaten gebruikmaken van jouw verbinding. Zo kun je onbekende devices blokkeren en is jouw router altijd beschermd tegen indringers. De app is gratis te downloaden in de Apple Store of in Google Play. Beamforming-technologie voorkomt onnodige signalen. Met deze technologie wordt gefocust op de draadloze connectie tussen de router en je tablet, mobiele telefoon of laptop. Hierdoor wordt de verbinding tussen de Armor Z1 en de devices verder versterkt.

Bij een normale router worden signalen door het hele huis verzonden, waardoor het probleem kan ontstaan dat je een zwak signaal ontvangt. Dit gebeurt vaak wanneer er meer apparaten met de router zijn verbonden. De ZyXEL Armor Z1 ondervangt dat dus en biedt een effectief systeem om jouw internet- en stream-ervaring te perfectioneren.

ZyXEL Armor Z1 in het kort

  • De ZyXEL Armor Z1 is een WLAN gigabit-router met een dual-core 1.4GHz-processor
  • Door StreamBoost krijgen alle apparaten de juiste hoeveelheid data en internet
  • Beamforming zorgt ervoor dat er effectief internet naar je devices wordt verzonden
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie