Altijd en overal veilig netwerken

WINMAG #100: Anonabox Pro

Redactie WINMAG Pro
De redactie van WINMAG Pro krijgt veel, heel veel producten onder ogen en in handen. Uit dit enorme aanbod selecteren de redacteuren de beste opvallendste of meest unieke producten voor IT-professionals of simpelweg geïnteresseerden in everything tech, zoals de Anonabox Pro.

Voor diegenen die online graag hun anonimiteit bewaren, zijn er talloze hard- en softwarematige opties. Nadeel van veel van deze oplossingen is dat ze een bepaalde mate van technische knowhow vergen van de gebruiker. Anonabox heeft een oplossing in de vorm van de Anonabox Pro.

De Anonabox Pro is één van de vier security-routers die Anonabox levert en kent het meest volledige pakket aan functionaliteiten van de vier producten. De router is voorzien van een Atheros QCA9531 cpu van 650MHz met intern geheugen dat 128MB meet. Verder vind je op de router ook een usb 2.0-aansluiting die Anonabox zelf aanprijst als manier om in een private omgeving files te delen, maar natuurlijk kan de poort ook gebruikt worden om er een netwerkprinter op aan te sluiten.

Met de Anonabox Pro zet je in no-time een VPN-verbinding op met behulp van een service als HMA Pro! VPN of VyprVPN. Dit door middel van een gebruiksvriendelijke interface waarmee je je router configureert. Naast VPN worden Tor-netwerken out of the box ondersteunt en kun je met de router ook gemakkelijk een eigen .onionserver hosten.

Natuurlijk wordt verkeer via de router ook versleuteld.

Anonabox Pro

  • Ondersteuning voor Tor en VPN Tor-netwerk is vooraf geconfigureerd
  • Gemakkelijk beheer via een duidelijke user-interface
  • Portable vormgegeven
  • Overal en altijd veilig netwerken
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie