Managed printservice voor MKB’ers

MKB Proof 2016: Epson Print365

Redactie WINMAG Pro
Met Print365 kunnen kleinere bedrijven nu profiteren van een volledig ondersteunde, zorgenvrije printoplossing met lage, vaste kosten.

MKB Proof 2016

Print365 past de eenvoud van een contract voor mobiele telefonie toe op een managed printservice die speciaal is ontworpen voor eindgebruikers in het midden- en kleinbedrijf en die wordt verkocht via IT-resellers. ‘Onze prijzen zijn zo eenvoudig mogelijk: overzichtelijke, lage en vaste kosten voorzien in alle behoe.en, gedurende een overeenkomst met een looptijd van 36 maanden’, vertelt Paul Steels, Vice President Business bij Epson Europe. ‘We splitsen de kosten niet uit en er komen geen verborgen of extra vergoedingen bij het geselecteerde printpakket kijken. Het is allemaal heel eenvoudig en overzichtelijk. Andere, soortgelijke diensten voor het MKB zijn vaak zeer complex, maar met Print365 besparen gebruikers tijd en geld, omdat ze niet zelf online de juiste verbruiksartikelen hoeven te zoeken en kopen, geen voorraad hoeven aan te houden of facturen hoeven te voldoen.

Print365 is een betrouwbare printservice met volledige dienstverlening, die zorgt voor minder rompslomp, lagere kosten en minder afval. Dat is redelijk baanbrekend op het gebied van MPS (Managed Print Services), die hiermee ook binnen bereik komen voor kleinere bedrijven en niet alleen voor de grote ondernemingen.’

Als professionele printoplossing neemt Print365 het MKB het vervelende werk uit handen en zorgt voor een e.ectiever beheer van de printkosten. Dit is de eerste allesomvattende oplossing voor het MKB, zelfs voor bedrijven die maar een of twee printers willen. Een gebruiksvriendelijke portal stelt klanten in staat om eenvoudig hun verbruik, technische problemen, onderhoud, dienstverlening en live updates bij te houden.

Er zijn verschillende bundels beschikbaar, afgestemd op de behoe.en van de klant, waaronder een All-You- Can-Print pakket dat vrijwel onbeperkt afdrukken biedt. Met een eenvoudig te installeren assessment-tool kunnen klanten eenvoudig hun printbehoe.en analyseren en het best passende pakket kiezen, alvorens ze een contract afsluiten.


Epson Print365

In het kort:

  • Overzichtelijke, lage en vaste kosten
  • Verschillende bundels beschikbaar
  • Eenvoudig te installeren assessment-tool

Prijs: vanaf 35 euro per maand
Info: epson.nl/print365

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie