HP introduceert nieuwe generatie multifunctionele A3-printers

HP
Redactie WINMAG Pro
In het kielzog van de overname van Samsung's printing business kondigt HP een nieuwe generatie multifunctionele A3-printers aan.

Het portfolio beslaat drie PageWide platformen en 13 LaserJet platformen, verkrijgbaar als 54 SKU's Hiermee levert HP haar partners de nodige diversiteit in een al redelijk groot portfolio en kunnen zij voldoen aan de specifieke wensen van klanten. De aankondiging van het nieuwe portfolio volgt na de overname door HP van Samsung's printing-divisie, de grootste overname die HP ooit gedaan heeft

HP PageWide en LaserJet

Voor de bouw van de PageWide Enterprise- en Pro-platformen heeft HP zich gericht op betaalbaarheid in combinatie met energoiebesparing. De apparaten hebben slechts drie vervangbare componenten wat behoorlijk scheelt in servicekosten.  De single en multifunction apparaten hebben printsnelheden die variëren tussen de 40 ppm en 60 ppm (wat verhoogd kan worden naar 80 ppm in General Office mode). De HP PageWide Pro is verkrijgbaar vanaf begin lente 2017 en de HP PageWide Enterprise vanaf de herfst van 2017.

De HP LaserJet Managed MFP’s zijn verkrijgbaar als multifunctionele apparaten, met kleur of monochrome printopties en snelheden van 25 ppm tot 60 ppm. De nieuwe LaserJets beschikken over de duurzaamste onderdelen en de snelste reparatietijden in de markt van A3-laserapparaten.3 Deze apparaten zijn vanaf de lente van 2017 beschikbaar. 

Security

Naast betaalbaarheid en energiebesparing is ook security een belangrijk issue in het nieuwe portfolio. De HP PageWide en LaserJet Enterprise bieden diverse beveiligingsfuncties, waaronder Sure Start, run-time intrusion detection en whitelisting. De HP PageWide Pro-apparaten beschikken over beveiligingsfuncties als secure boot en firmware integrity checking.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie