Boordevol reviews, interviews, gastexperts en achtergronden.

Out now: alles over security en meer in WINMAG Pro 4.2016

Redactie WINMAG Pro
De vierde editie van WINMAG Pro in 2016 is een feit. Dit nummer staat in het teken van security, naast natuurlijk de nodige reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

WINMAG Pro 4.2016Security special

Deze editie is onze traditionele securityspecial en daarom hebben we veel artikelen die elk aspect van security behandelen. We gaan in gesprek met een security-expert van Hewlett-Packard Enterprise, bekijken security in de populaire cultuur en bespreken ook de valkuilen die bij een goed securitybeleid komen kijken.

Back to the drawingboard: anders denken over hardware

Met een wereld waarin alles met elkaar verbonden is, is passende technologie voor de onderliggende systemen nodig. En hoewel we graag kijken naar de flexibiliteit van security-oplossingen, of juist het ontbreken daarvan, is dat niet het enige wat we kunnen doen om een digitale verbonden wereld veilig te houden.

Praktijk: zo digitaliseer je jouw organisatie

Momenteel is er geen enkele sector immuun voor de groeiende behoefte aan digitale transformatie.
Kodak Alaris geeft daarom vijf belangrijke stappen om digitaliseren als organisatie zo goed mogelijk aan te pakken.

Een week lang papierloos werken

Dankzij een constante stroom aan nieuwe oplossingen en verbeteringen aan bestaande diensten wordt digitaal werken steeds makkelijker. Tenminste, dat denken we. Om het zeker te weten gingen we een week lang volledig papierloos werken.

Kijk uit voor bedrijfsspionage

Je hebt het goed voor elkaar; de mooiste hardware, de slimste software én een beveiligd bedrijfsnetwerk. Toch ben zelfs jij kwetsbaar. Want bij bedrijfsspionage is niet het systeem, maar de mens de zwakste schakel, stelt Mark van den Wijngaard, veiligheidsdeskundige bij Securitas.

Boordevol previews, reviews en praktijktesten

Zoals elke editie bespreken we weer een veelvoud aan apparatuur. Zo gingen we aan de slag met de Philips Brilliance 258B-monitor, voelden we de Wacom DTK-1651 secure signage-tablet aan de tand en legden we de Synology DS216+II het vuur aan de schenen.

Meer WINMAG Pro?

Geïnteresseerd in deze of oudere edities? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel! Uiteraard zijn we ook volop online te vinden! Bezoek ons op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie