Swyx lanceert SwyxPLUS Conference Manager

Redactie WINMAG Pro

Het bedrijfsleven is flexibeler en mobieler geworden. Werknemers zijn vaker onderweg dan vroeger, werken vanuit huis of vanaf andere locaties. Dit heeft zijn weerslag gehad op de manier waarop we communiceren: de conference call – ongeacht het kanaal dat ervoor gebruikt wordt- is de ideale manier gebleken om samen te werken én lange afstanden te overbruggen. In dat kader heeft Swyx, de Duitse specialist op het gebied van Unified Communications-oplossingen, SwyxPLUS Conference Manager gelanceerd.

SwyxPLUS Conference Manager

Gebruikers van een bestaande Unified Communications-oplossing van Swyx kunnen sinds het begin van Q4 gebruikmaken van de handzame SwyxPLUS Conference Manager. Met de Conference Manager is het bijvoorbeeld mogelijk conference calls voor grote aantallen deelnemers in verschillende virtuele of fysieke vergaderzalen op te zetten. Het beheer van de uitnodigingen gebeurt rechtstreeks in Microsoft Outlook: elke geautoriseerde gebruiker kan vanuit zijn agenda de deelnemers benaderen via de bestaande adresboeken.

Een andere handige toevoeging is de mogelijkheid een specifieke toegangscode toe te kennen aan conference calls, waardoor alleen de bevoegde personen kunnen deelnemen aan vertrouwelijke gesprekken. Via een lijst van de vergaderruimtes wordt bovendien snel en eenvoudig inzichtelijk gemaakt dat een vergaderruimte vrij komt; de planning van die vergaderruimtes wordt automatisch gedaan door de Conference Manager.

De zakelijke voordelen van SwyxPLUS Conference Manager spreken voor zich: besparingen op tijd en reiskosten, toenemende flexibiliteit van de werknemers en efficiëntere processen, wat de projecttijden verkort en de productiviteit van de werknemers verhoogt.

De optie SwyxPLUS Conference Manager is sinds het vierde kwartaal van 2016 als add-on module voor de Swyx's UC-oplossing beschikbaar gesteld.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie