Tablet onderdeel van MWC

Samsung onthult Galaxy Tab S3 eind februari

Redactie WINMAG Pro
Techgigant Samsung zou van plan zijn om tijdens techbeurs Mobile World Congress, dat van 27 februari tot en met 2 maart plaatsvindt, de tablet Galaxy Tab S3 te presenteren.

Dat beweren althans anonieme bronnen van de Zuid-Koreaanse website Naver. De tablet zou het belangrijkste nieuwe product van Samsung zijn tijdens MWC, aangezien de smartphone Galaxy S8 vermoedelijk later lanceert dan gebruikelijk.

Specificaties

Volgens Naver heeft de Galaxy Tab S3 een 9,6 inch scherm met een schermresolutie van 2048x1536 pixels. De kracht haalt de tablet uit een Snapdragon 820-processor met 4 GB aan werkgeheugen. De Galaxy Tab S3 moet dunner worden dan zijn voorganger die 5,6 millimeter was.

De nieuwe tablet zou tevens voorzien zijn van een 12 megapixel hoofdcamera en 5 megapixel selfiecamera. Bovendien wordt de Galaxy Tab S3 beschikbaar gesteld in een wifi-only-versie en een 4G-versie.

Lancering

Samsung zou de Galaxy Tab S3 in maart voor 700.000 won, omgerekend ruim 562 euro, in Zuid-Korea willen lanceren. Het is onbekend wanneer en voor welke prijs de tablet in Nederland verschijnt.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie