HP Inc. introduceert HP Subscription voor mkb in Nederland

HP
Redactie WINMAG Pro
HP Inc. introduceert HP Subscription in Nederland, een abonnement op zakelijke hardware, software en services. Met HP Subscription combineren klanten best-in-class HP-hardware, diensten en software tegen een gunstige maandelijkse vergoeding. Het abonnement wordt om de twee of drie jaar vernieuwd zodat bedrijven altijd up-to-date zijn. Daarnaast zorgt HP Subscription voor een flinke verlaging van de kosten en zijn er geen hoge voorfinancieringskosten.

Voornamelijk het mkb is geholpen met deze nieuwe oplossing van HP. Door het wegnemen van hoge eenmalige kosten zijn de laatste ontwikkelingen in HP’s portfolio nog beter toegankelijk voor hen. Zij hebben immers vaak wel de interesse om met de laatste technologie te werken, maar niet altijd het budget. Met HP Subscription is dat geen belemmering meer.

Door HP Subscription kunnen gebruikers bij één aanbieder terecht met het gemak van één maandelijkse factuur. Bovendien vernieuwt HP hun apparatuur regelmatig en verwijdert het de oude apparaten op een veilige manier. Dit gebeurt niet alleen op een milieuvriendelijke manier, maar ook het verwijderen van de data gaat volgens de norm in de industrie.

HP Subscription is beschikbaar in combinatie met elke vorm van HP-hardware en vrijwel alle HP-diensten en -software, maar ook voor software als bijvoorbeeld Microsoft Office of Norton Antivirus. Het abonnement is volledig naar keuze te configureren.

Voordelen HP Subscription

  • Maximale cashflow door wegnemen aanschafkosten voor hardware, software en diensten
  • Altijd beschikking over de nieuwste technologie
  • Verminderde onderhoudskosten van verouderde apparatuur
  • Tijdbesparend door efficiënte planning, aankoop en vervanging van technologie
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie