Nieuwe directeur van Veenman aangetreden

Redactie WINMAG Pro
Onlangs werd bekend dat Dirk Olivier Veenman, dochterbedrijf van Xerox, besloot te verlaten. Nu maakt het van origine Rotterdamse bedrijf bekend dat hij wordt opgevolgd door Wilco van Bezooijen.
Wilco van Bezooijen
Van Bezooijen is geen onbekende in de markt van printing- en kantooroplossingen. Hij startte zijn loopbaan begin jaren negentig bij Xerox en was sinds 2013 Country General Manager voor de Nederlandse divisie van de European Channels Group (ECG). Sinds 2015 vervulde hij deze rol ook in Denemarken. In deze positie bouwde hij de indirecte verkoopstrategie uit in de verschillende marktsegmenten en hield hij zich bezig met het aantrekken van nieuwe partners.

Nieuwe directeur Veenman

Nu gaat Van Bezooijen zijn kennis en expertise inzetten als directeur bij Veenman. Zelf is hij blij met zijn nieuwe positie: ‘Veenman is een grote speler in de kantoormarkt met advisering en implementatie van systemen en software voor document management, visual solutions en managed print services. Ik ben blij met de uitdaging om mijn kennis en ervaring voor Veenman in te zetten.’

Bezoek voor meer informatie veenman.nl.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie