WINMAG #100: SanDisk Extreme PRO USB 3.1

Redactie WINMAG Pro
De redactie van WINMAG Pro krijgt veel, heel veel producten onder ogen en in handen. Uit dit enorme aanbod selecteren de redacteuren de beste, opvallendste of meest unieke producten voor IT-professionals of simpelweg geïnteresseerden in everything tech, waaronder ook de SanDisk Extreme PRO USB 3.1.

Er gebeurt veel op opslaggebied en SanDisk is één van de spelers in dit segment waarop je kunt vertrouwen omdat men geregeld interessante opslag op de markt brengt. De Extreme PRO USB 3.1 is er weer zo één.

In eerste instantie ‘gewoon’ een flash drive, maar bij nader onderzoek stiekem een van de snelste pen drives op de markt. Met lees- en schrijfsnelheden die respectievelijk tot aan 420MB/s en 380MB/s klokken, kopieer je in no time grote bestanden naar de drive. Denk dan aan 4GB in vijftien seconden.

Voor een extra laag beveiliging is de drive voorzien van SanDisk SecureAccess-software. Hiermee versleutel je je bestanden met 128-bit encryptie en bescherm je je bestanden met een password. Ook aan veiligheid aan de buitenkant is gedacht met een aansluiting die naar binnen te schuiven is en een stevige aluminium casing.

De drive komt in twee varianten: met 256GB als 128GB aan opslagruimte.

SanDisk Extreme PRO USB 3.1

  • Razendsnel bestanden overzetten
  • Stevige behuizing
  • Voorzien van SanDisk’s SecureAccess-software
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie