De WorkForce Pro is compacter, maar krachtiger dan zijn voorgangers

Epson introduceert kleine, maar krachtige WorkForce Pro-reeks

Redactie WINMAG Pro
Epson heeft deze week zijn nieuwe WorkForce Pro-serie gelanceerd, geschikt voor kleinere kantoren. Met drie compacte, maar krachtige printers komt de fabrikant met verbeterde toestellen.

Compact betekent niet dat de prestaties erop achteruit hoeven gaan. Dat bewijst printerfabrikant Epson met zijn WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF en WF-4740DTWF. De drie printers leveren hogere snelheden, verbruiken minder inkt, hebben intuïtive touchscreens en andere verbeterde functies. 

Kleiner kantoor

De serie is gemaakt voor het kleinere kantoor zodat bedrijfsvoering efficiënter wordt. Grote logge printers helpen daar niet bij. De WF-3720DWF is geschikt voor thuiskantoren, en de meer uitgebreide WF-4740DTWF is ideaal voor kleine kantoren met meerdere werknemers. Alle printers uit de serie kunnen naast printen, ook scannen, kopiëren en faxen. 

Inkt besparen

Verder zijn de WorkForce Pro-model uitgerust met PrecisionCore-printkoptechnologie. Deze staat bekend om zijn snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Ook de professionele kwaliteit is kenmerkend voor het model. In combinatie met de DURABrite Ultra-inkt van Epson, levert de WorkForce Pro-serie professiool uitziende documenten, bestand tegen water, vlekken en markeerstiften.

Verder wordt er flink wat inkt bespaard omdat alle kleuren in afzonderlijke cartridges zitten. Wanneer één kleur op is, hoef je ze niet allemaal te vervangen. Ook het rendement van de XL-inktpatroon is indrukwekkend met 2600 pagina's in zwart wit en 1900 in kleur. Bedrijven beperken hun printkosten hiermee tot een minimum. 

Capaciteit

Ook de capaciteit is met deze serie verbeterd. Er worden printsnelheden bereikt van 24 pagina's per minuut, het is mogelijk om snel dubbelzijdig te printen en in de papierladen passen 250 vellen. Met een tweede lade van 250 vellen, is papier bijvullen niet vaak nodig.  

Verbinding

Tot slot zijn de WorkFroce Pro-modellen aangesloten op Wi-Fi-connectiviteit, zodat overal op kantoor afgedrukt kan worden. Via Wi-Fi Direct is het daarnaast ook mogelijk om zonder Wi-Fi, vanaf geschikte draadloze apparaten te printen. De NFC-chip maakt het mogelijk om ook via Android-apparaten te printen. 

Voor meer informatie ga je hierheen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie