Synology lanceert beta voor Cloud²

Redactie WINMAG Pro
Synology biedt de functionaliteiten van haar cloudservices uit met backup- en disaster recovery-functionaliteiten. De beta van de nieuwe functies is nu te proberen voor deelnemers aan het betaprogramma.

Cloud² Backup

Cloud² Backup is gericht op zowel zakelijke als thuisgebruikers en is een service waarmee je tegen een tarief backups op gestelde tijden kan laten maken. Synology maakt bij het maken van de backups gebruik van AES-256- RSA-2048-coderingstechnologieën waardoor je er zeker van bent dan onbevoegden niet bij je bestanden kunnen. Het is mogelijk meerdere herstelpunten van backups aan te maken en tevens kun je binnen backups zoeken op bestandsniveau. Handig, want dit stelt je in staat een bestand terug te zetten zonder dat alle bestanden binnen een gehele backup ook terug gezet moeten worden.

Cloud² Disaster Recovery

Met Cloud² Disaster Recovery introduceert Synology een SMB/AFP-bestandsservice die alle belangrijkse bedrijfsbestanden repliceert naar de cloud. Om de bedrijfscontinuïteit te garanderen is Disaster Recovery ook handmatig te activeren.

Ga voor alle functionaliteiten of om je aan te melden voor het betaprogramma hierheen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie