WINMAG #100: HTC U Ultra

Redactie WINMAG Pro
De redactie van WINMAG Pro krijgt veel, heel veel producten onder ogen en in handen. Uit dit enorme aanbod selecteren de redacteuren de beste, opvallendste of meest unieke producten voor IT-professionals of simpelweg geïnteresseerden in everything tech, waaronder ook de HTC U Ultra.

Met de HTC U-serie levert HTC toestellen af die volgens het bedrijf  ‘een compleet nieuwe standaard zetten voor de gebruikers van mobiele telefoons’, waaronder dus de HTC U Ultra.

Dit is een Android 7.0-smartphone voorzien van een Snapdragon 821 64 bit quad-core CPU tot 2.15 Ghz. Op het vlak van intern geheugen heb je 4GB tot je beschikking en 64GB aan opslag.

Interessant is het dubbele display op de smartphone. Het normale display is 5.7 inch groot en kent een Quad HD-resulatie van 2560 x 1440 pixels met daarbovenop nog een 2.0 inch display met een 160 x 1040-resolutie. Het tweede scherm doet dienst als een soort snelkoppelingenbalk waarop je veelgebruikte apps of contacten plaatst.

De camera op de voorkant meet 16MP, die aan de achterkant 12MP. Hiermee richt HTC zich dus duidelijk op echte selfiemakers, maar ook personalisatie is belangrijk. Zo analyseert HTC Usonictechnologie je gehoor en omgeving en past hier het geluid op aan. Ook de HTC Companion-app is gericht op personalisatie en geeft je advies zoals hoe je je het beste kunt kleden. De app haalt hiervoor informatie uit databases van derde partijen. Verder heeft de smartphone stemherkenning en een vingerafdrukscanner.

HTC U Ultra

  • Smartphone gericht op personalisatie
  • Dubbel display
  • Geluid voorzien van HTC Usonic-technologie
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie