HP introduceert vernieuwd portfolio A3 MFP's

HP
Redactie WINMAG Pro
Vandaag introduceert HP een vernieuwd portfolio van haar multifunctionals op A3-formaat. Met een focus op useability en security en niet minder dan 54 SKU’s levert HP MFP’s voor elk type organisatie gericht op specifieke wensen vanuit de markt en behoeftes van de markt.

Het portfolio bestaat uit drie PageWide-platforms en dertien LaserJet-platforms, waarbij er met name werk is gestoken in de security. Sterker nog, security maakt deel uit van het DNA van de devices. Een logische ontwikkeling, gezien dat HP zich al even richt op secure printing, onder meer met een campagne rondom The Wolf.

De printsnelheid van de PageWide MFP’s loopt van 35 PPM tot 60 PPM met een lichter gebruik van materialen, waarmee de devices minder verbruiken en energiezuinig werken.

Secure printing

Met de MFP als informatiehub op het netwerk van organisaties hebben we te maken met echte clients op het netwerk. Toch denken we daar niet over na waar het aankomt op printing. Dat maakt MFP’s een behoorlijk zwakke schakel op het bedrijfsnetwerk. Daarom heeft HP zijn MFP’s uitgerust met securityfeatures die niet alleen op autorisatieniveau te gebruiken zijn, maar ook op hard- en softwareniveau draaien. Zoals SureStart, waarmee de bios teruggebracht wordt naar de originele status wanneer er mee gerommeld wordt.

HP SDS

De printers werken nauw samen met HP Smart Device Services, waarmee je diagnostische tools op de MFP’s kunt loslaten, problemen met specifieke MFP’s kunt oplossen en op afstand je MFP’s kunt beheren.

Verkrijgbaarheid

Het nieuwe printingportfolio van HP is in de loop van deze maand verkrijgbaar via resellers of HP zelf. Meer informatie vind je hier.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie