Vaulteq: wachtwoordmanager van Nederlandse makelij

Redactie WINMAG Pro
De startup Vaulteq heeft vandaag haar eigen wachtwoordmanager gelanceerd. De app en browserextensie geven je met een master-wachtwoord toegang tot al je accounts en nog beter: data wordt opgeslagen op Nederlandse servers.

Vaulteq hanteert standaard tweestapsverificatie en client side AES 256-bit encryptie. Wachtwoorden zijn opgeslagen in gecertificeerde Nederlandse datacenters met systemen voor ramppreventie. Omdat transparantie cruciaal is bij veiligheid draait Vaulteq zoveel mogelijk op open source techniek, ontwikkeld en gecontroleerd door developers wereldwijd.

Voor particulieren en bedrijven

De Vaulteq app is gratis te gebruiken voor particulieren en bedrijven. Deze digitale kluis is beschikbaar voor iOS en Android en heeft een browserextensie voor de laptop of desktop, geschikt voor Chrome en Firefox.

Vaulteq Premium

Met Vaulteq Premium worden wachtwoorden ook met alle devices en je laptop of desktop gesynchroniseerd en heb je toegang tot de browserextensie. Na een proefperiode van 30 dagen kost de Premium-variant € 2,99 per maand.

Een speciale, uitgebreide versie voor zakelijke teams komt binnenkort beschikbaar. Meer informatie over Vaulteq vind je op hun website.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie