Het Kodak Alaris IN2 Ecosysteem maakt het vastleggen van informatie minder complex

Redactie WINMAG Pro
Kodak Alaris neemt de complexiteit van het vastleggen van informatie weg door de lancering van het Alaris IN2 Ecosysteem. Dit is een krachtige combinatie van best-in-class scanners, software, services en partnerships, ontworpen om data chaos te transformeren in belangrijke informatie dat de efficiency verhoogt.

Het Alaris IN2 Ecosysteem helpt organisaties de productiviteit te verhogen, klantenervaringen te verbeteren en uiteindelijk de omzetgroei te stimuleren door middel van een reeks scanners, software en serviceverbeteringen.

  • Software: Kodak Capture Pro en Info Input Express Software hebben in combinatie met de Alaris-scanners nieuwe, intelligente mogelijkheden die de productiviteit verhogen en de klantenervaring verbeteren. Het Info Input Solution portfolio introduceert ook een HTML5 Client-oplossing naast de huidige Java Script-optie.
  • Service: Het Alaris IN2 Ecosysteem biedt de juiste reparatie- en onderhoudsopties voor elke klant, evenals professionele diensten zoals configuratie, training en consultancy om het proces van het vastleggen te optimaliseren en beter te stroomlijnen.
  • Scanners: De Kodak i4000-serie heeft vanaf nu metaaldetectie. Het detecteren en voorkomen van het invoeren van metaal zoals nietjes of paperclips vermindert stilstand en vermijdt schade aan de scanner en documenten.

'Binnen deze uitdaging ligt een enorme kans om groei en efficiëntie te stimuleren', zegt Rick Costanzo, president en algemeen directeur, Kodak Alaris Information Management. 'Bedrijven die de digitale transformatie hebben ingezet zijn veel beter gepositioneerd om zich te onderscheiden van concurrenten en te winnen op de markt.'

Meer over het Alaris IN2 Ecosysteem vind je hier.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie