HP ontwikkelt kantoor van de toekomst met volgende generatie LaserJet-portfolio

HP
Redactie WINMAG Pro
HP Inc. lanceert vandaag zijn nieuwe HP LaserJet Enterprise 600 Series, met de meest uitgebreide beveiliging in de industrie en verbeterde productiviteit.

Naarmate de snelheid van het bedrijfsleven toeneemt, hebben efficiënte werkgroepen slimme oplossingen nodig om voor te blijven op de ontwikkelingen. De 600 Series multifunctionele printers (MFP’s) combineren uitzonderlijke prestaties en energie-efficiëntie met documenten van professionele kwaliteit precies wanneer mensen ze nodig hebben. Tegelijkertijd helpen ze het netwerk te beschermen tegen steeds vaker voorkomende cyberaanvallen. De nieuwe apparaten bevatten ook HP JetIntelligence cartridgetechnologie gebouwd rondom een doorbraak in tonerchemie, voor extra beschermde printkwaliteit.

‘HP is de printervaring aan het heruitvinden voor klanten en serviceprofessionals, met transformerende technologieën die gebruik maken van HP’s innovaties in beveiliging, industrieel ontwerp en real-world prestaties’, zegt Tuan Tran, General Manager & Global Head, Office Printing Solutions, HP Inc. ‘Van individuele mono LaserJet printers tot HP’s grootste en meest volledig uitgeruste Enterprise Flow MFP’s, onze nieuwe 600 Series producten maken het JetIntelligence portfolio compleet met ongeëvenaarde functies in de industrie.’

Hoogste niveau van beveiliging met ‘s werelds veiligste printers

De 600 Series zijn verkrijgbaar met de meest geavanceerde beveiligingsfuncties, ontworpen om risico’s te helpen verminderen, cyberaanvallen tegen te gaan en compliance te verbeteren. Deze apparaten bevatten het unieke vermogen om zelf te herstellen en herstarten automatisch in het geval van een aanval of afwijking. Aanvullende functies zijn onder andere ingebouwde encryptie om data op de harde schijf te beschermen, gevoelige informatie veilig en volledig verwijderen, en het vermogen om poorten uit te schakelen en protocollen te voorkomen die toegang van onbevoegden toelaten.

Geavanceerde productiviteit en workflow

Klanten kunnen een moderne, tablet-achtige userinterface (UI) gebruiken die nu verkrijgbaar is bij de recent gelanceerde HP A3 LaserJets en bij de nieuwe 600 Series LaserJet apparaten. Nieuwe UI functies bevatten een berichtencentrum, verbeterde preview, aanvullend maatwerk, gecentraliseerde contacten en nieuwe apps ontworpen om bedrijfsprocessen te helpen stroomlijnen. De UI-firmware blijft upgraden voor investeringsbescherming en krachtige productiviteit, nu en in de toekomst. Daarnaast hebben de 600 Series verbeterde WorkFlow mogelijkheden die werknemers helpen elke pagina makkelijk vast te leggen, met goede papierverwerking om potentiële fouten of missende pagina’s automatisch te ontdekken voor allerlei scanopdrachten.

Prestaties verhogen met JetIntelligence

De 600 Series MFP’s bevatten alle nieuwe JetIntelligence capaciteiten, beginnend bij het toner particle level, speciaal ontworpen om klanten te helpen geld en tijd te besparen, terwijl de ecologische voetafdruk en energie-efficiëntie worden verbeterd.

Beschikbaarheid

HP’s 600 Series MFP’s bevatten een serie van Mono en Color, Single en Multi Function apparaten, variërend van 47 tot 71ppm (A4) en zijn nu verkrijgbaar via gekwalificeerde channel partners of direct via HP. Meer informatie kan hier gevonden worden.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie