In het kort: Polycom VVX-series

Redactie WINMAG Pro
Een vaste telefoon lijkt anno 2017 ouderwets. Maar op kantoor is het nog steeds dé manier om snel collega’s te kunnen raadplegen. Communication is key, dus het apparaat moet goed zijn. Met de VVX-series.levert Polycom de betere toestellen binnen dit segment oplossingen.

Deze businessclassmodellen zijn ontworpen voor drukke managers en kantoorwerkers die de hele dag moeten multitasken. Met de VVX-series onderhoud je belangrijke werkrelaties op grote afstand.

De toestellen zijn moeiteloos te integreren in een Unified Communications-omgeving. Verschillende bedrijven beoordeelden de telefoon en volgens hen was de gemakkelijke installatie en verbinding met kantoren op grote afstand het grootste voordeel.

De combinatie van hoogwaardige audio- en videotechnologie verbetert de communicatie, samenwerking op afstand en dus de productiviteit van werknemers. Met één druk op de knop pleeg je telefoontjes binnen en buiten het kantoor. Via het touchscreenschermpje start je videogesprekken in hoge resolutie met collega’s.

Verder zijn de systemen moeiteloos op elkaar aan te sluiten, dus dat hoeft geen reden te zijn om te groeien met je bedrijf. Polycom is gemakkelijk te gebruiken en uitbreidbaar met extra functies via usb-2.0.

Prijs: € 119,- / € 300,-
Info: polycom.com

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie