Een website in een handomdraai

Review: Hostnet Webhosting Pro

Redactie WINMAG Pro
Zonder website ben je als bedrijf niets. Je kan nog zo'n mooie Facebookpagina en Instagram-account hebben, maar zonder een professionele website wordt je niet snel serieus genomen. En aangezien niet iedereen een whizzkid is die in een handomdraai een mooie, werkende en responsive website in elkaar draait, kan je tegenwoordig makkelijk via handige tools een website maken. Wij gingen aan de slag met Webhosting Pro van Hostnet.

Via de website van Hostnet kan je in enkele minuten het Webhosting Pro-pakket bestellen dat het beste bij jou past en Hostnet voert alle bestellingen zo snel mogelijk door zodat iedereen binnen tien minuten na betaling aan de slag kan. Mocht je er om één of andere reden toch niet helemaal uitkomen, dan heb je bij Hostnet 7 dagen per week support die je kan helpen via telefoon, mail of heel toegankelijk via de chatfunctie op de website.

One Click-installatie

Voor iedereen die handig is met code en zijn hand niet omdraait voor het maken van een mooie, goedwerkende website is het natuurlijk mogelijk om met enkele klikken zijn creatie online te zetten. Voor wie hier wat minder goed in is, is het ook mogelijk om door middel van verschillende bekende apps zoals Joomla, Drupal en WordPress binnen een paar minuten een mooie website online te zetten. Met één klik installeer je de app, waarna je via de bekende, vertrouwde interface van de apps jouw site kan inrichten zoals jij dat wilt. Heb je een app geïnstalleerd, dan controleert Hostnet automatisch of er nieuwe updates zijn die je ook weer met één muisklik kan installeren zodat je er altijd verzekerd van kan zijn dat jouw website soepel blijft draaien en jouw bezoekers geen veiligheidsrisico lopen.

Hostnet Website Maker

Naast de bekende apps om een website te bouwen kan dit ook met de Website Maker van Hostnet zelf. Ook deze app is met één klik te installeren waarna je met een prachtige visuele interface op een intuïtieve wijze een schitterende website kan maken. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan kan je via het duidelijke hulpcentrum een overzichtelijke rondleiding krijgen in de app, zodat de Website Maker geen geheimen meer voor je heeft.

E-mailmarketing met CakeMail

Uiteraard wil je als bedrijf dat mensen niet één keer je website bezoeken en je daarna helemaal vergeten. Daarom kan je bij Webhosting Pro en Webhosting Plus gratis CakeMail gebruiken. Met CakeMail kan je zeer eenvoudig een e-mailmarketing-campagne opzetten en onderhouden. Met een paar klikken draai je een professionele nieuwsbrief of promotionele e-mail in elkaar waarmee je al potentiele klanten op de hoogte kan houden van spannende aanbiedingen en spectaculair nieuws.


Hostnet Webhosting Pro

Met de pakketten van Hostnet is het maken van een website zelfs voor de grootste digibeet een fluitje van een cent. Apps installeer je letterlijk met één klik, waarna je zonder moeite via intuïtieve interfaces een professionele website in elkaar draait. Maar Hostnet biedt niet alleen veel mogelijkheden voor mensen met weinig ICTverstand, ook de grootste Whizzkid kan goed aan de slag met de pakketten van Hostnet. Kortom, iedereen die serieus en professioneel wil overkomen is bij Hostnet aan het goede adres.

Prijs: vanaf € 4,- per maand (Webhosting Start)
Info: hostnet.nl

Contact met de supporten klantenservice van Hostnet? Bereikbaar op ma t/m vr van 08.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie