BHSXV: Rogier Besemer (De Nederlandsche Bank) toegevoegd als spreker

Redactie WINMAG Pro

Het programma van de jubileumeditie van Black Hat Sessions breidt nog steeds uit. Nu is ook Rogier Besemer van De Nederlandsche Bank toegevoegd aan de al flinke lijst met sprekers.

De vijftiende editie van de Black Hat Sessions staat in het teken van data. Een breed onderwerp waar veel over te vertellen valt. Logisch dus dat de sprekers en de sessies tijdens Black Hat Sessions XV ingaan op de diverse aspecten rondom data: van privacy tot criminaliteit, van high-level tot diep-technisch.

Met Rogier Besemer haalt Madison Gurkha tijdens de Black Hat Sessions alweer een grote spreker binnen. Eerder al werd het programma deels bekend gemaakt. Meer daarover lees je hier en hier.

Hack for Safety - TIBER & MGs RED teaming Approach

Rogier Besemer is program manager van TIBER bij de Nederlandse bank. Samen met Ralph Moonen, Technical Director bij Madison Gurkha, gaat hij in op Red Teaming. Wat is het, wat kun je ermee en wat zijn recente voorbeelden waarin Red Teaming haar waarde heeft bewezen?

Diverse onderwerpen komen voorbij waaronder social engineering, threat intel en valkuilen die bij Red Teaming komen kijken.

BHS XV: It’s all about the Data vindt plaats op donderdag 29 juni in De Reehorst te Ede.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie