De smartphones zijn eind juni verkrijgbaar in Nederland

Dit zijn de Moto E4-smartphones van Lenovo

Redactie WINMAG Pro
Lenovo heeft een nieuwe generatie Motorola-smartphones uitgebracht, de Moto E4 en E4 Plus zijn de goedkoopste smartphones van Lenovo en komen eind juni al naar Nederland.

Er gingen al langer geruchten rond over de komst van nieuwe Motorola-telefoons en nu laat Lenovo weten dat ze de Moto-lijn smartphones deze maand al naar Nederland brengen.

De nieuwe smartphones zijn echte budget-phones. De Moto E4 gaat 149 euro kosten en de Moto E4 Plus, met grotere accu, gaat voor 179 euro over de toonbank. 

Specificaties

De E4 heeft een 5 inch HD-scherm, een Snapdragon 425-processor, 2 GB RAM-geheugen, 16 gigabyte opslagruimte, een uitneembare batterij van 2800mAh en een 3.5mm-headphone jack. Verder is de telefoon uitgerust met een camera van 8 megapixel en een front-camera van 5 megapixel.

De E4 Plus is met een 5,5 inch-scherm iets groter dan de E4. De smartphone heeft verder een Qualcomm Snapdragon 427-processor, tot 32 GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een accu van 5000mAh en een iets betere camera van 13 megapixel.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie