BMW i partner van de ICT Summerfair

Redactie WINMAG Pro
Mobiliteit en het beheer daarvan wordt in de huidige generatie auto’s ook steeds meer het domein van de ICT-er. BMW is vanuit innovatieve kracht zeker een merk dat in dit spectrum – met name met haar full-electric subbrand BMW i – voorop loopt. Met trots maakt de organisatie van de ICT Summerfair bekend een partnership met BMW i te hebben afgesloten voor de editie op 5 juli 2017 in de FokkerTerminal in Den Haag.

Op de grote internationale evenementen zoals het MWC in Barcelona is BMW al een aantal jaren vaste participant. Dit jaar werd er groot uitgepakt met de presentatie van een samenwerking met Intel. Duidelijk is dat BMW i hiermee een plek in kan nemen in het hardware-pakket van de gemiddelde professional.

HP van Tilburg, een van de initiatiefnemers van de ICTfair is blij met het feit dat BMW Nederland partner is van de ICT Summerfair 2017: 'Ik zie een innovatieve elektrische auto als de BMW i3 echt als integraal onderdeel van de mobiliteit van een werknemer. De digitale werkplek bestaat uit een fysieke werkplek thuis, op kantoor en onderweg, software en hardware als smartphone, laptop, headset en wat mij betreft ook een 100% elektrische (deel)auto.  Fysiek en virtueel ontmoeten zie ik ook als communicerende vaten.  Het mooie aan BMW vind ik dat ze ook echt met het ICT kanaal willen samenwerken.'

Manager BMW i in Nederland, Marc Bras, kijkt ook uit naar 5 juli als stap naar een verdere kennismaking net het ICT kanaal: 'Het leuke is dat er al veel ICT-ers zijn die een BMW i3 en zelfs al een BMW i8 hebben aangeschaft. Deze modellen zitten bomvol technologie. We zien de ICT-er vanuit de technische kennis, kunde en voorliefde niet alleen als doelgroep maar ook als een belangrijke ambassadeur van BMW i.'

De bezoekers van de ICT Summerfair kunnen als ze parkeren bij het ADO /Kyocera stadion gebruik maken van de BMW i3 Xperience naar de 2km verderop gelegen FokkerTerminal. BMW i biedt een pendeldienst aan waarbij de bezoekers zelf met een BMW i3 van de parkeerfaciliteit bij het station naar de FokkerTerminal kunnen rijden. Op de ICT Summerfair zal een BMW i8 en een BMW i3 te bewonderen zijn.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie