De G6 krijgt bovendien een software-update

LG komt met vlaggenschip in G6-serie

Redactie WINMAG Pro
Er gingen al langer geruchten, maar nu is het officieel: LG lanceert de LG G6+, een krachtigere variant van de LG G6. Ook komt het bedrijf met een software-update voor de smartphones.

In februari onthulde LG de LG G6, al snel gingen er geruchten dat het bedrijf al zou werken aan een beter model in de G6-serie. Dat model is de G6+, uitgerust met 6 gigabyte RAM-geheugen en 128 GB aan opslagruimte. De G6-modellen komen beide beschikbaar in de kleuren blauw en goud. De exacte releasedatums worden nog bekendgemaakt.

Software-update

Naast de nieuwe smartphone komt LG ook met een software-update voor de G6-modellen. Deze update maakt het mogelijk om de telefoon te ontgrendelen met gezichtsherkenning. Een andere nieuwe functie is Low Power Consumption, met sensoren meet de smartphone hoe hij gebruikt wordt en past het energieverbruik daarop aan. Als de telefoon bijvoorbeeld lange tijd niet gebruikt wordt, dan schakelt de functie het energieverbruik terug.

De telefoon geeft nu ook een waarschuwing als de gebruiker een vinger in de buurt van de groothoeklens van het toestel houdt, dit om te voorkomen dat vingers het wijde beeld blokkeren. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie