Acer pakt uit op IFA met convertibles en all-in-one's

Redactie WINMAG Pro
De IFA is van start gegaan en dat betekent veel aankondigingen van nieuwe producten. Ook Acer is aanwezig en presenteert er een veelvoud aan nieuwe hardware.

Of het nu om notebooks gaat, projectoren, gamingdevices of zelfs trackers voor huisdieren, Acer heeft het in huis. Tijdens de IFA presenteerden ze veel nieuwe hardware en wij geven je een overzicht van de converibles en all-in-one's die het bedrijf introduceerde.

Acer Chromebook 15
Acer Chromebook 15

De Chromebook 15-serie is de enige Chromebook op de markt met een 15,6 inch beeldscherm. Het nieuwe model heeft een aluminium en kan tot 12 uur meegaan volgens Acer. Het scherm is leverbaar in een touch- en non-touch-configuratie en heeft een resolutie van 1920x1080. De Chromebook is voorzien van een Dual-Core Intel Celeron-CPU of een Quad-Core Intel Pentium-CPU. De modellen in deze serie zijn leverbaar met 32GB of 64GB aan opslag en 4GB of 8GB RAM. 

De Chromebooks zijn vanaf 15 oktober leverbaar met een vanafprijs voor het non-touch-model van € 399,-,

Acer Aspire S24

Het ontwerp van de Acer Aspire S24 all-in-one is gebaseerd op zowel design als premium functionaliteit. De Aspire S24 biedt volgens Acer een levendige en haarscherpe kijkervaring vanuit elke hoek door het 178 graden Full-HD IPS beeldscherm, terwijl de rand van 2,7 mm met een scherm/behuizing verhouding van 90% meer ruimte van het beeldscherm vrijlaat.

Het apparaat is voorzien van een  8e generatie Intel Core-CPU optioneel Intel Optane-geheugen. Bovendien beschikt de Aspire S24-880 over de Acer ExaColor-technologie voor een exacte kleurweergave en zorgen BluelightShield- en Flickerless-technologieën voor minder vermoeide ogen.

De Aspire S24 wordt geleverd met maximaal 256GB SSD en 2TB HDD,

De all-in-one is vanaf januari verkrijgbaar in de Benelux vanaf € 1199.-.

Acer Swift 5

De Swift 5 is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar draagbaarheid, stevige prestaties en een bijzondere stijl. De elegante behuizing weegt minder dan 1 kg en is daardoor ideaal voor gebruikers die altijd onderweg zijn. De geavanceerde selectie van materialen bestaat onder andere uit een ultralichte magnesium/lithium legering voor het bovenste en onderste deel van de behuizing en een magnesium/aluminium legering voor extra stevigheid op plaatsen waar de hand rust.

Het apparaat draait op een 8e generatie Intel Core-CPU en heeft een Full HD multi-touch-display.

De Acer Swift 5 is vanaf december verkrijgbaar in de Benelux vanaf € 1099,-

Acer Spin 5

De Spin 5 is gericht op stijlbewuste gebruikers die hun device gebruiken voor zowel werk als entertainment. De convertibleop verschillende manieren te gebruiken. De gebruiker kan kiezen tussen de notebook-, tablet-, weergave- of tentmodus. Hierdoor is Spin 5 het ideale platform om content te maken en te delen. Het 13-inch model van de Spin 5 is gemakkelijk mee te nemen; deze weegt slechts 1,5 kg en is 15,9 mm dun. De 15 inch versie weegt iets meer dan 2 kg en is 17,9 mm dun.

De Spin 5-devices zijn voorzien van een 8e generatie Intel Core processor, tot 16GB geheugen, een batterijduur van maximaal 13 uur en een optionele NVIDIA GeForce GTX 1050 grafische kaart voor de 15 inch versie.

De Acer Swift 5 is vanaf december verkrijgbaar in de Benelux vanaf € 1099,-.

Acer Switch 7 Black Edition

De Acer Switch 7 Black Edition is 's werelds eerste ventilatorloze 2-in-1 laptop die uitgerust is met een discrete grafische kaart. Er is gebruikgemaakt van Acer’s Dual LiquidLoop-technologie, een koelsysteem zonder ventilator.

Het apparaat heeft een 13.5 inch IPS-display met een resolutie van 2256x1504. Met een 8e generatie Intel Core i7-processor en een NVIDIA GeForce MX150 grafische kaart is dit een ideaal apparaat voor het voltooien van zware taken, het produceren van creatieve inhoud en streaming.

De Acer Switch 7 is vanaf december verkrijgbaar in de Benelux vanaf € 1999,-.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie