Meer flexibiliteit bij implementatie en beheer van bewakingstoepassingen

Synology introduceert Network Video Recorder NVR1218 en VisualStation VS960HD

Redactie WINMAG Pro
Synology onthult vandaag twee nieuwe producten voor bewakingstoepassingen: de NVR1218 voor zelfstandige videobewakingsoplossingen en de compacte VS960HD voor videobewaking en -beheer.

Synology Network Video Recorder NVR1218

De Network Video Recorder NVR1218 van Synology is voorzien van een speciale 1080p HDMI-poort waardoor het device eenvoudig op een beeldscherm kan worden aangesloten en er maximaal 12 kanalen met bewakingsfeeds op 720p/30 fps kunnen worden bekeken. De NVR1218 heeft een speciale COM-poort waardoor integratie met kassasystemen mogelijk is. Ook combineert de NVR1218 transactiegegevens met beelden van bewakingscamera's.

Synology NVR1218

Synology VisualStation VS960

Synology VisualStation VS960 is een kleine videodecoder die in de palm van een hand past en beschikt over dubbele HDMI-poorten met ondersteuning van 4K- en 1080p-resoluties, zodat maximaal 96 kanalen aan realtime-streams van IP-camera's op 720p/10 fps kunnen worden bekeken op één 4K-beeldscherm. Wanneer de VS960HD wordt geconfigureerd met een gekoppeld NAS- of NVR-systeem van Synology met minimaal Surveillance Station 8, worden belangrijke functies van Surveillance Station ondersteund, zoals liveweergave, een tijdlijn en een opnamelijst.

VisualStation VS960HD

'De introductie van NVR1218 en VS960HD vormt een verrijking voor onze serie bewakingsproducten en biedt een ongeëvenaarde kosteneffectiviteit voor onze klanten', stelt Michael Wang, productmanager bij Synology Inc. 'De twee modellen zijn energiezuinig en ruimtebesparend en kunnen eenvoudig op afgelegen locaties worden geïmplementeerd, waar ze kunnen worden geïntegreerd in een bewakingssysteem.'

De NVR1218 wordt geleverd met 4 gratis cameralicenties. De nieuwe NVR kan gemakkelijk zonder computer of internetverbinding worden geïmplementeerd en geconfigureerd. Dat is handig bij een eerste installatie op afgelegen of beveiligde locaties waar geen toegang tot externe netwerken mogelijk is. Het compacte ontwerp van de VS960HD met zijn dubbele HDMI-poorten biedt een kostenefficiënte oplossing voor tv-wanden voor bewakingsoplossingen.

Zowel de NVR1218 als VS960HD ondersteunt USB-aansluitingen, zoals een muis, toetsenbord of joystick. Daardoor is navigatie tussen camerastreams en beheerhulpmiddelen mogelijk en vormen ze een perfect alternatief voor dure computers.

Beschikbaarheid

De Network Video Recorder NVR1218 en VisualStation VS960HD van Synology zijn per direct wereldwijd verkrijgbaar.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie