Madison Gurkha gaat verder als Secura

Redactie WINMAG Pro
Beveiligingsexpert Madison Gurkha gaat vanaf nu verder onder de naam Secura. De naamsverandering volgt na de integratie van dochteronderneming ITSX B.V..

Madison Gurkha heeft in de loop der jaren een behoorlijk stevige reputatie opgebouwd als expert op het gebied van pen testing, ethical hacking en securitytrainingen. Bovendien organiseren zij jaarlijks het security event Black Hat Sessions, waar inspirerende lezingen afgewisseld worden met diverse workshops op het gebied van security.

Madison Gurkha wordt Secura

Met de integratie van ITSX B.V. kon Madison Gurkha al het portfolio uitbreiden met de audit & advisory-diensten die ITSX B.V. aanbiedt. Nu de naamsverandering naar Secura een feit is, wil het bedrijf onderstrepen dat ze niet langer enkel een technisch IT-beveiligingsbedrijf zijn, maar een volledig kenniscentrum voor digitale beveiliging.

Managing Director van Secura zegt over de transformatie van het bedrijf: ‘Het besluit om te rebranden naar Secura is meer dan alleen een naamswijziging. Als organisatie zitten we midden in de transitie van een technisch IT-beveiligingsbedrijf met ethische hackers naar een kenniscentrum voor digitale beveiliging. We investeren in het ontwikkelen van onze diensten, R&D en het uitbouwen van ons team. De organisatie is volop in ontwikkeling. Onlangs hebben we een nieuw kantoor geopend in Amsterdam om onze klanten in het westen van Nederland beter te bedienen. Daarbij investeren we in nieuwe tooling waarmee we verwachten ook meer internationale klanten van dienst te kunnen zijn. Maar daarover later meer.’

Meer over Secura vind je op de officiële website.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie