WINMAG #100: Hit Refresh

Redactie WINMAG Pro
De redactie van WINMAG Pro krijgt veel, heel veel producten onder ogen en in handen. Uit dit enorme aanbod selecteren de redacteuren de beste, opvallendste of meest unieke producten voor IT-professionals of simpelweg geïnteresseerden in everything tech, waaronder ook het boek Hit Refresh van Satya Nadella.

De aanstelling van Satya Nadella als CEO van Microsoft bracht een flinke koerswijziging met zich mee. Het Microsoft van Nadella is meer open, flexibeler en gericht op de toekomst in plaats van enkel het eigen portfolio aan producten. Nadella heeft deze koers vastgelegd in het boek 'Hit Refresh'.

Het boek behandeld zowel de persoonlijke weg die Nadella heeft afgelegd als de transformatie die hij bij Microsoft heeft ingezet. Volgens Microsoft heeft het bedrijf haar ‘ziel’ teruggevonden onder Nadella. Zijn aanstelling betekende een flinke verandering voor het bedrijf. Dat geldt zowel voor hoe Microsoft opereert in de markt, als de cultuur binnenin Microsoft zelf.

Naast zijn eigen verhaal en het verhaal van Microsoft gaat Nadella in het boek ook in op technologie in het algemeen, wat voor impact technologie heeft op de maatschappij en waar technologie ons mogelijk zal brengen.

Hit Refresh is verkrijgbaar voor € 24,99. De opbrengsten van het boek worden geschonken aan de goede doelen die Microsoft steunt.

Hit Refresh

  • Behandeld de transformatie van Microsoft
  • Voorwoord van Bill Gates
  • Opbrengsten gaan naar goede doelen
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie