Onthulling Samsung Galaxy S9 en S9+ mogelijk al op CES

Redactie WINMAG Pro
Hoewel Samsung normaliter nieuwe flagship Galaxy-toestellen onthuld op de vooravond van Mobile World Congress, worden de Galaxy S9 en S9+ mogelijk al eerder onthuld.

Dit beweert Venturebeat op basis van bronnen. In januari vindt de Consumer Electronics Show in Las Vegas plaats waar Samsung de toestellen mogelijk al toont aan het publiek. Een reden hiervoor wordt niet gegeven, maar mogelijk wil Samsung niet achterblijven bij Apple die momenteel volop in de spotlights staan met de iPhone X, iets waar Samsung overigens ook de vruchten van plukt.

Samsung Galaxy S9

De nieuwe toestellen van Samsung kennen waarschijnlijk eenzelfde design als de Galaxy S8, met 5.8-inch en 6.2-inch curved-edge super AMOLED displays, iets wat eerder al bevestigd werd.

De toestellen kennen qua verdere specificaties wel meer verschillen dan de Galaxy S8 en S8+, die praktisch identiek waren op het display na. Zo zou de S9 4GB aan intern geheugen hebben terwijl de Galaxy S9+ 6GB aan boord heeft. Ook zou de S9+ een tweede camera aan de achterkant hebben. Beide toestellen hebben 64GB aan opslag, uit te breiden met MicroSD.

Samsung DeX

Interessant is dat Samsung mogelijk een DeX docking station introduceert voor de Galaxy S9 en S9+. De dock veranfert je smartphone in een virtueel keyboard, waarna je je smartphone als desktop kunt gebruiken met behulp van een extern display.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie