BitCoin over de grens van $ 10.000,-, geloven we nu wel in cryptocurrencies?

Redactie WINMAG Pro
Het is zover, BitCoin is de ‘magische’ grens van $ 10.000,- over gegaan. Men gelooft klaarblijkelijk in deze en andere cryptocurrency. Dit is echter lang niet altijd zo geweest.

Met het bereiken van de $ 10.000,- waarde van de BitCoin kunnen we er echt niet meer omheen: men investeert flink in, en kent daarom waarde toe aan, blockchaintechnologie in het algemeen en de BitCoin in het bijzonder. Het lijkt net alsof de hype sinds het aantreden van de cryptocurrency alleen maar groot is geweest, maar dat is maar schijn.

BitCoin
Bron: Coin Market Cap

BitCoin dood?

Op een enkeling na is de BitCoin meer dan eens doodverklaard. Sterker nog, er is geen andere munt die zo verguisd is door analisten en nieuwssite dan de digitale eenheid die deze week de grens van $ 10.000,- over is gegaan.

Op BitcoinObituaries.com kun je de keren lezen dat BitCoin zou falen, en zelfs al dood werd verklaard. Die teller staat inmiddels op 192. Dat is, op dit moment in ieder geval, redelijk amusant. De BitCoin lijkt momenteel alleen maar meer en meer waard te worden. Is het een hype? Wellicht, er is ongetwijfeld een plafond die er voor zal zorgen dat de cryptocurrency ooit eens zal dalen, maar vooralsnog hebben alle nay sayers de schijn tegen nu de grens van $ 10.000 voorbij is gegaan.

Hoe lang het duurt? Niemand die het weet, maar vooralsnog kunnen we concluderen dat de waarde en daarmee het geloof in de cryptocurrencies alleen maar stijgt.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie